Michael Angelo Batio predstavlja album “More Machine Than Man”

0 86

Pionir kitarskega “shreda” Michael Angelo Batio bo svoj 12. studijski album z naslovom “More Machine Than Man” izdal dne 12.06.2020 pri založbi Rat Pak Records.

Naslednik albuma “Intermezzo”, ki je izšel leta 2013, bo vseboval 13. instrumentalnih skladb. Album naj bi bil pisan na kožo ljubiteljem tega soničnega kitariskega heroja, obenem pa, kot namiguje uradno besedilo, nosi potencial, da osvoji srca novih oboževalcev. Od nalezljivih kitarskih fraz otvoritvenih “Laser Guided” in “The Badlands”, do uničujoče dodatne skladbe v finalu albuma, ki ga dostavlja “No Backup Plan”, je Michael ustvaril resnično na moč poseben in privlačen album.

Album je miksal in masteriziral Batiov dolgoletni kompanjon oziroma zvočni inženir Chris Wisco, na albumu pa gostuje nekdanji Lamb Of God bobnar Chris Adler, ki je prispeval svoje usluge na skladbah “More Machine Than Man” in “The Two Sirens”. Na albumu sodeluje tudi renomirani basist Victor Wooten (skladba “AVTD”) in kitarski virtuoz Andrea Martongelli, ki je odbrencljal solažo v skladbi “The Countdown Is On”.

Seznam skladb na albumu “More Machine Than Man” je sledeč:
01. Laser Guided
02. The Badlands
03 Put All Fear Aside
04. More Machine Than Man
05. Dreamin’ Of 1986
06. Beyond The Outer Limits
07. The Two Sirens
08. AVTD
09. The Countdown Is On
10. Rhythm Reprise (I Pray The Lord)
dodatne skladbe (samo digitalni format in CD)
11. 21st Century Beck
12. Charlie Went To Chicago
13. No Backup Plan


Micahel Angelo Batio – “More Machine Than Man” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki