Nightwish sprejeli Wintersun basista Jukko Koskinena za prihajajoče koncerte!

foto: JERNEJA JERAK 2013
0 61

Nightwish, finska simfonična powermetal senzacija, so potrdili, da jim bo na prihajajočih koncertnih nastopih pomagal v vlogi priložnostnega koncertnega basista Jukka Koskinen iz zasedbe Wintersun. Koskinen se bo priključil skupini za prihajajočo svetovno turnejo v prid podpori studijskemu albumu “Human. :II: Nature” (2020, RockLine recenzija), ki je napovedana za letošnje in prihodnje leto.

Koskinen bo pomagal Nightwish na koncertih kot zamenjava za Marca Hietalo, ki je v letošnjem januarju zapustil skupino.

Nightwish so povedali: “Končno lahko delimo težko pričakovano novico z vsemi vami. Izkažimo dobrodošlico Jukki Koskinenu!”

Jukka Koskinen dodaja: “Bolj kot sem počaščen ne morem biti. Postati del vozila ki vodi duh skupine Nightwish na njeni nenehni avanturi in deliti posebna koncertna doživtja, ki bo do zažuvela z ‘Human. :II: Nature.’ turnejo z vami vsemi, je zame nekaj neprecenljivega.”

Koskinen je tako z Nightwish zaigral že na obeh interaktivnih virtualnih koncertih, ki sta se zgodila pod nazivom “An Evening with Nightwish In a Virtual World”, s čimer se je “Human. :II: Nature.” tudi uradno pričela. Koncerta sta se odvila v petek 28. 5. 2021 in soboto 29. 5. 2021 v taverni “The Islanders Arms”.

Na fotografiji: Jukka Koskinen med nastopom Wintersun na peti dan prve izdaje Metaldays festivala, točneje dne 26. 7. 2013, na tolminskem sotočju (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane, foto JERNEJA JERAK) RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki