Nikolo Kotzev (Brazen Abbot) napoveduje s skupino Kikimora novi studijski album!

Escape Music LTD.
0 46

Založba Escape Music je sklenila pogodbo z bolgarsko zasedbo Kikimora, v kateri sodeluje sijajni multi-instrumentalist, producent, komponist in v prvi vrsti kitarski čarovnik Nikolo Kotzev, ki se ga nemara nekateri spominjate po sodelovanju z Robinom Gibbom, v njegovi bivši skupini Brazen Abbot ter projektu Nostradamus the Rock Opera.

Kikimora bodo tako pri založbi Escape Music izdali svoj novi studijski album z naslovom “Dirty Nails” 14. 5. 2021.

Kikimora so bili ustanovljeni leta 2011 oziroma kmalu potem, ko se je Kotzev znova preselil v Bolgarijo. Ime skupine izhaja iz slovanske mitologije, ki označuje enega v staroverstvu enega zlobnih duhov.

Kikimora so tako posneli in izdali svoj studijski prvenec “Kikimora” leta 2015.

Leta 2019 je Kotzev zgradil svoj studio. Kmalu potem, ko je bil ta dokončan, se je skupina odločila, da posname novi studijski album. Tokrat v angleškem jeziku. Kikimora so z delom pričeli julija 2020, album pa je bil dokončan do februrarja 2021. Končni rezultat je eksploziven.

Več podrobnosti bo znanih kmalu.

Zasedba Nikola, Nikole in dveh Nikolajev se glasi:
Nikolo Kotzev – kitara (Brazen Abbot)
Nikola Zdravkov – vokal
Nikolay Todorov – bobni, spremljevalni vokal
Nikolay Tsvetkov – bas kitara


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki