Norma Jean se vračajo z albumom “Deathrattle Sing For Me” in prvim singlom “Call For the Blood”

Solid State Records 2022
0 11

Norma Jean, ena izmed pionirskih metalcore zasedb, doma iz Atlante (zvezna ameriška država Georgia), se po treh letih premora, vračajo s svojim novim studijskim albumom “Deathrattle Sing For Me”, ki bo izšel 12. 8. 2022 pri založbi Solid State Records.

Spodaj je na voljo prvi video za skladbo Call For the Blood, ki jo spremlja tudi uradni glasbeni video. Nova skladba poudarja tendenco skupine za glasbenim eksperimentiranjem, po čemer Norma Jean niso nikakršni glasbeni neznanci, vse od inkarnacije skupine 1997, ko se je ta imenovala sprva Luti-Kriss. K svoji glasbeni naravi, ki je prepoznana, je skupina tudi tokrat dodala kup atonalnih form, elektronike, programskih zank in vzorcev ter jih ovila v fantomski ‘groove’.

Na novem albumu “Deathrattle Sing For Me” je našlo prostor trinajst novih skladb, skupina pa z njim prinaša do tega dne svojo najbolj razkošno zvočnost in variabilnost, saj so Norma Jean tokrat vključili preko 200 vokalnih, kitarskih in godalnih delov ter programskih vzorcev. Skupina je tokrat posegla globje v glasbeni avanturizem, za navdih pa se je ozrla po delih izvajalcev, kot mdr. The Smashing Pumpkins, Alice In Chais ter White Zombie, pri čemer ni žrtvovala svojin karakteristik metalcore nasršenosti in nazobčanosti.

Seznam skladb na albumu “Deathrattle Sing For Me”, ki ga lahko že prednaročite, se glasi:
1. 1994
2. Call For The Blood
3. Spearmint Revolt
4. Memorial Hoard
5. Aria Obscura
6. Any%
7. Parallella
8. W W A V V E
9. A Killing Word
10. Penny Margs
11. el-roi
12. Sleep Explosion
13. Heartache


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki