Novoletna smreka namesto koncertov je postavljena!

foto: DENIS PARADIŽ 2020
0 2,137

Dobrodelna organizacija Mi delamo dogodke sporoča, da je uspešno sklenila nocojšnje postavljanje in okraševanje novoletne smreke, ki zavoljo popolne ustavitve javnega življenja – kamor sodi na žalost tudi ves kulturno-umetniški utrip-, krasi v letošnjem novoletnem času Kongresni trg. Na njem se v tem času vsako leto vrstijo koncertni dogodki.

V zvezi s tem so Mi delamo dogodke podali kratko izjavo na svojem FaceBook profilu v kateri so zapisali sledeče:

“Hvala vsem požrtvovalnim delavcem, ki so garali od jutra, hvala vsem podjetjem, ki so posodila opremo in hvala Mestna občina Ljubljana za pomoč pri dovoljenjih in kritju osnovnih stroškov. Naj ta smreka osvetli težave koncertnega sektorja in naj da hkrati luč upanja za 2021.”

O društvu MiDelamoDogodke
V zadnjem letu je bilo odpovedanih na tisoče dogodkov, ugasnili so prihodki, nekateri so se znašli na robu preživetja. Na težave vseh delavcev v zaodrju in seveda vseh nastopajočih, je društvo opozorilo že septembra z videom #midelamodogodke, ki si ga je na Facebooku in YouTubu ogledalo več kot 50.000 ljudi. Pozneje je na problematiko opozarjalo še z akcijo #LightItInRed, v kateri se je 44 slovenskih prizorišč za en večer obarvalo rdeče. Pred kratkim je zagnalo tudi dobrodelno akcijo za odrske delavce – s prodajo majic, puloverjev in vrečk društvo zbira denar za odrske delavce – 100% dobička bo namenjeno ogroženim.

Akcija za odrske delavce
Akcija za odrske delavce je v prvem tednu zbrala 2000 evrov. S prodajo majic, puloverjev in vrečk društvo zbira denar za potrebne pomoči – 100% izkupiček bo namenjen delavcem v krizi. Pomoč je v tokratni akciji namenjena delavcem iz zaodrja. Prošnje za pomoč bo društvo začelo zbirati v kratkem.

Društvo vzpodbuja podporo vsem vpetim v dogodke – glasbenike podprimo z nakupom njihovih albumov, odrske delavce pa z nakupom majic!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/MiDelamoDogodke
INSTAGRAM:https://www.instagram.com/midelamodogodke/
DOBRODELNA AKCIJA: 
https://tinyurl.com/midelamodogodke

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki