Odkrita je neobjavljena Black Sabbath skladba iz obdobja snemanja “Heaven and Hell” albuma

0 63

Gary Ress, sin nekdanjega klaviaturista Geoffa Nicholsa, ki je tudi skrbnik zapuščine pokojnega glasbenika, je na You Tube naložil še neslišano Black Sabbath skladbo, ki naj bi se po njegovih informacijah imenovala “Slapback”. Gre za posnetek iz leta 1979 ter ene izmed vaj na kateri so skupaj preigravali Tony Iommi, Bill Ward, Ronnie James Dio in Geoff Nichols. Bas kitaro naj bi igral Ronnie James Dio.

“Slapback” je tako na razpolago javnosti vsega mesec in pol potem, ko je Rees na You Tube kanal naložil verzijo Black Sabbath klasike Heaven And Hell, ki izhaja iz iste vaje skupine.

Oba posnetka lahko preverite spodaj.

Rees je o “Slapback” povedal sledeče: “Ta zadnji posnetek se mi zdi da se imenuje ‘Slapback’, vsaj kar lahko razberem iz napeva v refrenu posnetka, ki ga hranim na kaseti. Ta skladba izhaja iz iste kasete, kot verzija ‘Heaven And Hell’, ki sem jo naložil pred časom na You Tube.”


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki