OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark) predstavljajo video in single “Slow Train”

foto: Ed Miles 2023
0 50

OMD (Orchestral Manoeuvres in the Dark), britanske new wave in sinth pop ikone osemdesetih, predstavljajo sveži avtorski single Slow Train, ki je opremljen tudi z videom. Preverite ga lahko spodaj.

OMD so pred časom napovedali novi studijski album “Bauhaus Staircase” z naslovnim singlom (in videom). Video za novi single Bauhaus Staircase, ki ga lahko preverite spodaj, je v vsega petih dneh po izidu presegel 100.000 ogledov na You Tube kanalu.

Album “Bauhaus Staircase” bo tako skupno 14. studijski album znamenitih sinth pop/new wave legend osemdesetih, njegov izid pa je napovedan za 27. 10. 2023, pri založbi White Noise.

Album “Bauhaus Staircase” je naslednik albuma “The Punishment Of Luxury” iz leta 2017, material zanj pa je nastajal v obdobju razglašene Covid-19 pandemije.

Andy McCluskey je v zvezi s tem med vrsticami celo namignil, da zna biti novi album zadnji OMD album: “Zelo sem vesel nad tem kar smo dosegli na tem albumu. V zvezi s tem lahko rečem, da sem povsem pomirjen, v kolikor bi bil to naš zadnji OMD album.”

Seznam skladb na albumu “Bauhaus Staircase” je sledeč:
1. Bauhaus Staircase
2. Anthropocene
3. Look at You Now
4. G.E.M.
5. Where We Started
6. Veruschka
7. Slow Train
8. Don’t Go
9. Kleptocracy
10. Aphrodite’s Favorite Child
11. Evolution of Species
12. Healing

Več o OMD:
https://omd.uk.com/
https://www.facebook.com/omdofficial


OMD – “Bauhaus Staircase” (2023, White Noise)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki