Onslaught predstavljajo novi video za single “Godhead” – zunaj so ponatisi treh albumov skupine!

AFM Records 2020
0 44

Onslaught, britanske legende thrash metala, predstavljajo novi video za skladbo Godhead, ki izhaja iz albuma “Sounds Of Violence”, ki ga je skupina originalno izdala leta 2011 in ga lahko preverite spodaj.

S tem videom praznuje skupina (pod neomajnim vodstvom Nigea Rocketta) prvih 40. let svojega delovanja, ki ga je obeležila tudi s ponatisom treh studijskih albumov in sicer “Sounds Of Violence” (2011), “VI” (2013) in “Generation Antichrist” (2020). Vsi trije albumi so ponovno na razpolago s ponatisom v vinilnem formatu od 11. 11. 2022 dalje. Za ponatis so poskrbeli pri nemški založbi AFM Records.

V letošnjem maju so bili Onslaught sprejeti v ‘hišo slavnih metala’ (Metal Hall Of Fame), pri čemer so prejeli laskavo oznako, da gre za eno najbolj nevarnih, eksplozivnih in kontroverznih metal zasedb, ki so kdajkoli prišle z ozemlja Velike Britanije.

Med vsemi tremi albumi pa je edino “Sounds Of Violence”, ob vinilnem ponatisu, prejel še ponatis v CD formatu. Posebna ‘de-luxe’ verzija vsebuje dodatni CD (spodaj je seznam skladb).

Seznam skladb na “Sounds Of Violence (Anniversary Editon)” se glasi:
CD1:
1. Into The Abyss (Intro)
2. Born For War
3. The Sound Of Violence
4. Code Black
5. Rest In Pieces
6. Godhead
7. Hatebox
8. Antitheist
9. Suicideology
10. End Of The Storm (Outro)

CD2:
1. Bomber (Motörhead Cover)
2. Angels Of Death
3. Thermo Nuclear Devastation Of The Planet Earth”
4. Rest In Pieces (Live)
5. The Sound Of Violence (Live)
6. Metal Forces (Live)
7. Burn (Live)
8. Bow Down To The Clowns (Live)


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki