Orphaned Land proslavljajo 30. let delovanja z zbirko “30 Years Of Oriental Metal”

0 48

Orphaned Land, izraelski progresivni metalci, so naznanili, da bodo 30. obletnico delovnja skupine pospremili s posebnim zabojem, to je zbirko osmih CD-jev z nazivom “30 Years Of Oriental Metal”, s katero bo zaobjeta celoten glasbeni opus skupine. Zaboj bo dostopen 10. 12. 2021, za njegov izid pa bodo poskrbeli pri založbi Century Media Records.

Zaboj bo natisnjen v količinsko omejeni nakladi. V njem bo osem CD-jev, na katerih bo šest studijskih albumov in dodatna zbirka skladb, ki so bile ustvarjene v preteklih 30. letih, ki bo obsegala dva dodatna CD-ja. V zaboju se bo nahajala tudi knjiživa na 112. straneh, ki bo opremljena z razkošnimi eseji. Prispeval jih je Kobi Farhi. Vsak med njimi bo ločeno opisoval posamezen album zbirke. Zaboj bo vseboval tudi ročno oštevilčen certifikat avtentičnosti.

“Neverjetno, da je se je odvrtelo že 30 let,” pravi vokalist skupine Fahri in dodaja: “Ko se oziram nazaj, se počutimo izjemno ponosno da nam je uspelo izročilo metala iz območij Severne in Južne Amerike, Evrope in Skandinavije, kjer je bil metal vselej močan, dodatno razširiti, ko smo ustvarili žanr ‘oriental metal’. Vse od leta 1991 vseskozi uspešno predstavljamo metal iz srednjega vzhoda ostalemu svetu.”

Zbirko “30 Years of Oriental Metal” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki