Orto Tribute – poklon najboljšim – cikel vrhunskih tribute skupin v Orto baru v predprazničnem času z novostmi!

Orto bar 2023
0 71

ORTO TRIBUTE – POKLON NAJBOLJŠIM

ORTO TRIBUTE – POKLON NAJBOLJŠIM! CIKEL VRHUNSKIH TRIBUTE SKUPIN V ORTO BARU

V PREDPRAZNIČEM ČASU Z NOVOSTMI – KULTURA KLUBSKEGA DOŽIVETJA GLASBENIH VELIKANOV V ŽIVO

Za nami je že 12 nastopov sezoni 2023/24 v okviru cikla Orto Tribute – Poklon najboljšim! Videl in slišali ste lahko odlične, tudi vrhunske, tribute zasedbe Velvet Dress (U2 tribute), No More Faith – Tribute To Faith No More, Easy Cure – The Cure tribute band, Jailbreak – GNR tribute band, Riff-Raff – AC/DC tribute band, Get on Funk – RHCP tribute band, Ubermensch – Rammstein tribute band, Dropped-d – Alice in Chains tribute band, Permanent – Joy Division tribute band, IQV – EKV Tribute band …

Slika, ki vsebuje besede besedilo, kitara, grafično oblikovanje, animeOpis je samodejno ustvarjen

Black Diamonds – Kiss tribute band, že ta konec tedna, 25. 11. v Orto baru;

ta in vse nadaljnje slike: arhivi skupin.

Pred nami, konec novembra in v decembru, pa so že ta konec tedna, 25.11., Black Diamonds – Kiss tribute band, nato 1. 12. ABBA Ring – ABBA tribute band, 2. 12. Iron Curtain – Iron Maiden tribute band, 8. 12. Eurosmith – Aerosmith tribute band, 9. 12. Mamaskin – Maneskin tribute band, 23. 12. Supergarden – Soundgarden tribute band in 28. 12. Don Jovi – Bon Jovi tribute band.

Že za naslednje leto pa so napovedani naslednji odlični tribute bandi: 20.1. 2024 Live Play – Cold Play tribute band, 27. 1. The Legacy of Motorhead – Motorhead tribute skupina, 2. 2. Lutke na koncu – KUD Idijoti tribute band, 3. 2. Fade To Rage – Rage Against The Machine tribute band, 7. 2. Linkin Revolution – Linkin Park tribute band, 17. 2. Knights of Cydonia – Muse tribute band, 9. 3. Strong – Robbie Williams tribute band, 23. 3. Vipers –  Queen Tribute band in 20. 4. Jackson One – izjemen Michael Jackson tribute izvajalec. Več na https://www.orto-bar.com/dogodki/koncerti/orto-tribute-poklon-najboljsim/

ABBA Ring – ABBA tribute skupina.

“Ni pomembno, odkod prihajajo te skupine, ključna nam je predvsem kakovost izvedbe. Nastopajoče skupine v tem ciklu prihajajo iz Italije, Srbije in Slovenije, mnoge med njimi so uradne tribute to skupine pri katerih kvaliteta izvedbe ni pod vprašajem, kar je v končni fazi edino pomembno.

V teh skupinah igrajo (super)fani teh zasedb, ki izjemno spoštujejo material, ki ga izvajajo. To se sliši in doživi na njihovih nastopih. V zasedbah so v glavnem profesionalni glasbeniki, ki igrajo v drugih originalnih zasedbah, nekatere so tudi uspešne, ali pa so vrhunski studijski glasbeniki.”, je povedal Andrej Ciuha, tudi programski vodja omenjenega cikla.

TERMINSKI PROGRAM CIKLA TRIBUTE TO SKUPIN V ORTO BARU:

2023:

25. 11. SOBOTA: BLACK DIAMONDS – KISS TRIBUTE (I)

1. 12. PETEK: ABBA RING – ABBA TRIBUTE (

2. 12. SOBOTA: IRON CURTAIN – IRON MAIDEN TRIBUTE

8. 12. PETEK:  EUROSMITH – AEROSMITH TRIBUTE (SR)

9. 12. SOBOTA: MAMASKIN – MANESKIN TRIBUTE

23. 12. SOBOTA: SUPERGARDEN – SOUNDGARDEN TRIBUTE SHOW

28. 12. ČETRTEK: DON JOVI – BON JOVI TRIBUTE

2024:

20. 1. SOBOTA: LIVEPLAY – COLDPLAY TRIBUTE BAND

27. 1. SOBOTA: THE LEGACY OF MOTORHEAD – TRIBUTE TO MOTORHEAD

2. 2. PETEK: LUTKE NA KONCU – KUD IDIJOTI TRIBUTE

3. 2. SOBOTA: FADE TO RAGE – RAGE AGAINST THE MACHINE TRIBUTE

7. 2. SREDA: LINKIN REVOLUTION– LINKIN PARK TRIBUTE

17. 2. SOBOTA: KNIGHTS OF CYDONIA – MUSE TRIBUTE SHOW

9. 3. SOBOTA (DAN ŽENA): STRONG – ROBBIE WILLIAMS TRIBUTE

23. 3. SOBOTA: VIPERS – QUEEN TRIBUTE

20. 4. SOBOTA: JACKSON ONE – MICHAEL JACKSON TRIBUTE

VEČ O SKUPINAH, KI ŠE BODO NASTOPILE V CIKLU ORTO TRIBUTE – POKLON NAJBOLJŠIM

Slika, ki vsebuje besede človeški obraz, oseba, oblačila, nasmehOpis je samodejno ustvarjen

Mamaskin – Maneskin tribute band.

BLACK DIAMONDS – KISS TRIBUTE (I)

Black Diamonds so italijanski KISS tribute band. Začeli so nastopati leta 2008 v bližini Torina. Že od samega začetka so se želeli čimbolj približati nastopu originalne ameriške zasedbe KISS.

Igrali so v številnih italijanskih in evropskih dvoranah in izvedejo odlično KIss predstavo, vključno delno s scenografijo in originalnim šovom.

ABBA RING – ABBA TRIBUTE

Projekt ABBA RING sestavljajo izobraženi in izkušeni glasbeniki, zbrani s skupnim ciljem približati hite nekoč zelo priljubljene zasedbe današnjemu občinstvu. Z izvirnim nastopom, kostumi in koreografijo zasedba v celoti poustvari vzdušje in duh koncertov skupine ABBA v živo. Uspešnice, kot so »Waterloo«, »Chiquitita«, »Dancing Queen«, »Mamma Mia«, »S.O.S.« in številne druge, izvajajo na izviren način, ne da bi prestopili okvirje pristnega šova skupine ABBA. ABBA RING delujejo tudi kot projekt ABBA stRINGs, v katerem zasedba preigrava največje uspešnice skupine ABBA ob spremljavi godalnega okteta.

IRON CURTAIN – IRON MAIDEN TRIBUTE BAND

Iron Curtain je kot poklon legendarnim Iron Maiden ustanovilo pet glasbenikov, veteranov italijanske in mednarodne metalske scene, ki jih združuje enaka brezmejna strast kot sto tisoče metalcev po vsem svetu. Edinstveni show predstavlja velike klasike in nekatere skrite dragulje legendarne londonske skupine. Nastop presega zgolj glasbeno zabavo, saj na oder prinaša kostume in maske, ki ponazarjajo najbolj značilne različice maskote skupine Eddieja in ovitke vseh njihovih albumov.

EUROSMITH –  AEROSMITH TRIBUTE (SR)

Eurosmith je prvi evropski Aerosmith Tribute Band, ustanovljen leta 1997. Skupina, ki jo vodi ambiciozen in odločen duh, poustvarja zvok novih in starih himn skupine Aerosmith, s čimer daje veselje številnim zagrizenim oboževalcem vrhunske kakovosti te ameriške skupine.

Slika, ki vsebuje besede oblačila, obutev, oseba, človeški obrazOpis je samodejno ustvarjen

Eurosmith – Aerosmith tribute band.

MAMASKIN – MANESKIN TRIBUTE BAND

Mamaskin so prva MANESKIN tribute oziroma cover skupina v Italiji. Nastali so januarja 2022 za potrebe oddaje na RAI 1 “TALE e QUALE SHOW” in so trenutno najpopularnejši tribute bend na italijanski sceni. Vodja skupine Luca Montorro je bil zaradi vokalne in vizualne podobnosti izbran med 500 kandidati za nastop na RAI, ki so v Italiji želeli predstavljati glas in karizmo Damiana, frontmana skupine MANESKIN.

Med nastopom bodo zaigrali najbolj znane uspešnice, kot so »Zitti e buoni«, »Coraline«, »Morirò da re re re«, »Torna a casa«, »Mammamia«, »Vent’anni«, »I wanna be your slave«, »Chosen« ter vse coverje, ki so jih predelali v preteklih letih in so skupini MANESKIN prinesli svetovni uspeh. Z Mamaskin boste doživeli 90 minut čistega adrenalina!

SUPERGARDEN – SOUNDGARDEN TRIBUTE

Supergarden je ljubljanska SOUNDGARDEN tribute skupina, ki deluje že od leta 2013 in ima za sabo številne klubske in druge nastope.

DON JOVI – BON JOVI TRIBUTE BAND

Po nekaj ponesrečenih poskusih vzpostavitve skupine Don Jovi so končno sestavili trdno ekipo, ki skupaj z mnogimi oboževalci skupine Bon Jovi, na koncertih in ostalih dogodkih, podoživi nore občutke 80-ih in 90-ih let. Ta leta je definitivno zaznamovala glasba skupine Bon Jovi, enega izmed največjih rock bandov vseh časov. Prepričani pa smo, da bo glasba skupine Bon Jovizaznamovala tudi generacije, ki prihajajo in se šele spoznavajo z neprecenljivo rock zapuščino teh glasbenih velikanov. Za ohranjanje glasbe Bon Jovi žive bo, s kvalitetnim preigravanjem njihovih največ uspešnic in avtentičnostjo od sedaj naprej skrbela tudi skupina Don Jovi.

DON JOVI SO: ALEŠ ČADEŽ – kitara, DAVORIN DAVIDOVIĆ – DADI – vokal, BOŠTJAN JARIĆ – bobni, BORIS HOLEŠEK – HOLI – bas kitara in DAMIR KOVAČIČ – klavijature.

LIVEPLAY – COLDPLAY TRIBUTE BAND

Liveplay je najboljša tribute to Coldplay skupina v Evropi. Na turneji z več kot 300 koncerti nastopajo po celotni Italiji, v Avstriji, Nemčiji, Franciji, na Škotskem, Hrvaškem, Nizozemskem, v Sloveniji, na Malti in v Severni Makedoniji. Poleg popolne zvestobe izvirnim zvokom in vlogam skupine Coldplay (vsi člani skupine so multiinštrumentalisti), je posebnost skupine Liveplay njena sposobnost scenografskega in čustvenega vključevanja občinstva. Nastop krasijo sinhronizirane video projekcije in grafike, izvirna oblačila in scenografija, enaki inštrumenti tudi v barvah in okraskih, repertoar vedno posodobljen z najnovejšimi uspešnicami in presenetljivi posebni učinki.

Ob podpori usposobljenega tehničnega osebja Liveplay (prva skupina po Coldplay, ki je v živo izvedla vse pesmi zadnjih albumov: “Ghost Stories”, “A Head Full Of Dreams”, “Kaleidoscope”, “Global Citizen EP”), ponuja edinstven in osupljiv šov, ki uprizori najboljšo možno verzijo nepozabnih koncertov skupine Coldplay.

THE LEGACY OF MOTORHEAD – MOTORHEAD TRIBUTE BAND

The Legacy of Motörhead sta konec leta 2016 pod imenom March or Die ustanovila Martin Brozović in Danijel Vrbos. V iskanju stalnega bobnarja se je zasedba dopolnila spomladi 2021 v Zagrebu, ko je za bobne prišel Gordan Gringo Ilenić, skupina pa se je preimenovala v The Legacy of Motörhead.

S kombinacijo izkušenih glasbenikov so iz ljubezni do zapuščine legendarnega Lemmyja Kilmisterja in Motörhead ustanovili zasedbo, ki vas bo popeljala v edinstven svet glasnega in hitrega rock’n’rolla, kakršnega Lemmy in njegova ekipa že leta širijo po vsem svetu.

LUTKE NA KONCU – KUD IDIJOTI TRIBUTE

LUTKE NA KONCU je trio izkušenih beograjskih glasbenikov z misijo ohraniti pesmi kultnih KUD Idijotov. Na koncu lutke interpretirajo punk himne in se skupaj z občinstvom spominjajo monumentalnih trenutkov, ki so za vedno zaznamovali našo glasbeno sceno. Lutke na koncu so nastali iz spoštovanja, nostalgije in občudovanja kultne puljske zasedbe, ki je vplivala na razvoj naše punk scene in (sub)kulture. Zabeležili so okoli sto uspešnih nastopov po vsej regiji.

Lutke na koncu so: Vladan Vasiljević – kitara in vokal, Vuk Pavlović – bas in backvoka in Dejan Milojević – bobni in back vokal.

FADE TO RAGE – RAGE AGAINST THE MACHINE TRIBUTE

Rage Against The Machine Tribute band končno tudi v Ljubljani! Po  odpadli evropski turneji RATM imamo srečo, da imamo možnost gostiti odličen italjanski tribute band. Njihov začetek letošnje koncertne turneje po Evropi se bo začel kje drugje kot v našem glavnem mestu, Ljubljani, v Orto baru!

LINKIN REVOLUTION – LINKIN PARK TRIBUTE

Zaradi strasti in pozornosti do podrobnosti so Linkin Revolution referenčni “tribute band”  s predstavo, ki je povsem v skladu z nastopi te kultne ameriške skupine! Šest glasbenikov natančno igra vloge in povzema energijo skupine LINKIN PARK ter v živo predstavlja razvoj zvoka kalifornijske skupine, od prvenca “Hybrid Theory” do najnovejšega albuma “One More Light”.

Slika, ki vsebuje besede črno in belo, moški, obutev, osebaOpis je samodejno ustvarjen

Linkin Revolution – Linkin Park Tribute; foto: arhiv izvajalca.

KNIGHTS OF CYDONIA – MUSE TRIBUTE

Knights of Cydonia-MUSE tribute show so prvi Muse tribute band, ki že od leta 2006 uporabljajo enake inštrumente , postavitev in vizualije kot Muse. Odigrali vam bodo vse največje hite skupine. Ljubitelji Muse tega koncerta ne smete zamuditi!

 Od leta 2006 so referenca za Muse v Italiji. So prva tribute to skupina, ki je uporabila iste inštrumente, kot jih je uporabljala prvotna zasedba, in ponudila realističen šov, podoben Muse, večino časa z vizualnimi elementi, sinhroniziranimi s šovom, z uporabo video materiala iz različnih svetovnih turnej Muse za ustvarjanje najboljše izkušnje. Skupina ponuja vse največje uspešnice britanskega tria od začetka do danes. Po 18 letih delovanja in več sto koncertih skupine KNIGHTS OF CYDONIA si lahko obetate res intenzivno in adrenalinsko predstavo.

STRONG – ROBBIE WILLIAMS TRIBUTE

Skupina Strong je bila ustanovljena leta 2017 z namenom, da bi pesmi ene od najbolj znanih britanskih pop zvezd približala širšemu občinstvu.

Skupina poustvarja gibe, nastop, oblačila in zvoke resničnega Robbieja Williamsa ter tako daje občinstvu občutek, da so dejansko obiskali koncert pop zvezdnika!

Izbrane pesmi so tako jedrni singli kot tudi ostale znane pesmi, zbrane z najpomembnejših albumov, ki jih je Robbie ustvaril od začetka svoje solistične kariere.

»Videti ljudi, ki nas pridejo poslušati, kako so navdušeni in skupaj z nami pojejo pesmi, kot so »Angel«, »Come Undone«, »She’s the one«, »Feel« …, je za nas neprecenljivo.« Slišali boste tudi plesne pesmi, kot so »Rock DJ«, »Candy«, »Bodies«, »Supreme«.

VIPERS – QUEEN TRIBUTE

“Veliki oboževalci skupine Queen”. Tako se opredeljujejo člani skupine – Giuseppe Maggioni (vokal), Giordano Bruno (kitara), Stefano Armati (bas) in Roberto Previtali (bobni). Delujejo od leta 2002, presegli so mejo 2.000 nastopov v živo. Njihova želja je, da se z uporabo nekaterih scenografskih in kostumografskih elementov, ki poudarjajo spektakularnost in glasbeno moč najbolj priljubljene skupine na svetu, čimbolj približajo originalnim odrskim izvedbam britanske skupine, katere frontman je bil legendarni Freddie Mercury.

Delo, ki ga opravljajo Vipersi, je bilo že nagrajeno, saj je doseglo veliko število nastopov in s tem občinstva. Kvaliteto skupine Vipers je priznala tudi uradna spletna stran skupine Queen www.queenonline.com, ki jih je omenila kot enega od njihovih najboljših tribute bendov.

Jackson One – Michael Jackson Tribute; foto: izvajalec.

JACKSON ONE – MICHAEL JACKSON TRIBUTE

Vokalist je Roy Paladini, show man in imitator velikega MICHAELA! Roy se ponaša z zmagami na številnih glasbenih tv oddajah. Jackson One je neverjeten projekt, ki združuje vizualno podobo in glasbo nepozabnega kralja popa. Bolj kot poklon želi biti darilo največji ikoni sodobne glasbene zgodovine.

Glasba, koreografija in posebni učinki so obdelani z manično pozornostjo do vsake podrobnosti, s čimer poustvarjajo občutenje pravega koncerta KRALJA POPA.

Vrhunski glasbeniki pod vodstvom odličnega Rickyja Romea (zgodovinskega bobnarja Umberta Tozzija) in nore plesne skupine bodo poskrbeli, da boste podoživeli nastop največjega pop izvajalca vseh časov!

Predprodaja vstopnic: www.orto-bar.com

Več informacij na: info@orto-bar.com

Slika, ki vsebuje besede besedilo, grafično oblikovanje, posnetek zaslona, plakatOpis je samodejno ustvarjen
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki