Pallas z reklamnim videom za novi album “The Messenger”

0 20

Pallas, kultni škotski progresivni rockerji, predstavljajo krajši ‘videodražilec’ oziroma predstavitveni videoposnetek vezan na prihajajoči novi studijski album “The Messenger”, ki ga lahko preverite spodaj.

Album “The Messenger” je prvi novi studijski album skupine po vrnitvi vokalista Alana Reeda v začetku letošnjega leta. Njegov izid je napovedan za 15. 12 2023!

Za novi album se je Reed pridružil ekipi dveh standardnih glasbenikov zasedbe, ki sta: basist Graeme Murray in kitarist Niall Matthewson. Ti trije fantje so leta 1986 posneli skupaj kultni album “The Wedge” (prvi z Reedom v postavi), medtem ko se je klaviaturist Ronnie Brown priključil skupini leta 1999 za album “Beat The Drum”. Status bobnarja Colina Fraserja, ki naj bi odigral bobne na novem albumu pa trenutno ni jasen, saj se pojavljajo Pallas na novih promocijskih fotografijah brez njega, kot kvartet torej.

“Bil sem mnenja, da sem končno ovrgel Pallas iz mojega sistema,” pravi Reed, ki je Pallas zapustil leta 2010 – kot zamenjavo zanj so Pallas našli v vokalistu Paulu Mackieju (ta je posnel s Pallas tri albume: “XXV” (2011), “Wearewhowerae” (2014) in “The Edge Of Time” (2019).

Reed nadaljuje: “Dolgo nismo imeli nobenih medsebojnih kontaktov, a ko sem prisluhnil glasbi v njenem začetnem stadiju, sem dobil občutek, da bo novi album nekaj posebnega. Zato sem se vrnil v skupino. Ne morem se načakati dneva, ko bodo novi album slišali tudi drugi. Gre za glasbeni dosežek na katerega sem zelo ponosen.”

Album “The Messenger” bo dostopen v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

Seznam skladb na albumu “The Messenger” je sledeč:
1. Sign Of The Times
2. The Great Attractor
3. Fever Pitch
4. Heavy Air
5. The Nine
6. The Messenger


Pallas – “The Messenger” (2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki