Paradise Lost s ponatisom biografske knjige “No Celebration: The Official Story of Paradise Lost – Expended Edition”

foto: Anne C. Swallow (za Nuclear Blast Records)
0 36

Paradise Lost, britanski prvaki doom, gothic in death metala, sporočajo, da je njihova biografska knjiga “No Celebration: The Official Story of Paradise Lost – Expended Edition”, ponovno v prodaji!

Avtor knjige “No Celebration: The Official Story of Paradise Lost – Expended Edition” je David E. Gehlke, je svoje delo ustvaril na podlagi številnih intervjujev in pričevanj s strani tako glavnih akterjev skupine Paradise Lost, to so Greg Mackintosh, Nick Holmes, Aaron Aedy in Steve Edmondson, kot tudi nekdanjih članov: Matthewa ‘Tudsa’ Archerja, Leeja Morrisa in Adriana Erlandssona.

Preko teh pripovedi, ki podajajo korenit in poglobljen vpogled v sam lik in delo te v marsičem pionirske in zelo pomembne skupine, ko govorimo o evoluciji heavy metala ter njegovih podžanrov, v vzpone in padce, skozi 30 let neverjetne in razgibane kariere. Delo podaja tudi tudi poglobljen uvid v izzive preizkušanja v novih glasbenih usmeritvah, ki pričajo o neusahljivem kreativnem žaru te skupine.

Razširjena izdaja je izšla že leta 31. 3. 2022, pri Cult Never Dies & Crypt Publications, a je hitro pošla. Ponatis pa vsebuje še dodatnih 80 strani, ki vključujejo dodatno poglavje, številne intervjuje iz devetdesetih, pa tudi dodatno fotogalerijo! Tokratni ponatis vsebuje skupno 432 strani.

Do svojega izvoda te knjige se lahko dokopljete TUKAJ.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki