Paralydium najavljajo album “Universe Calls” s singlom “Sands Of Time”

Frontiers Music Srl. 2024
0 31

Paralydium, progresivnometalska inštitucija iz Švedske, bodo 23. 8. 2024 in pri italijanski založbi Frontiers Music Srl., izdali nov studijski album z naslovom “Universe Calls”.

Album “Universe Calls” lahko že prednaročite.

Spodaj je na voljo prvi single, ki mu dela družbo tudi uradni glasbeni video, za skladbo Sands Of Time.

Potem ko je The Paralydium Project oktobra 2015 izdal EP s tremi skladbami, so se nadobudni novi formaciji pričela vrata v svet progresivnometalskega žanra naglo odpirati. Potem, ko so pridobili naklonjenost založbe Frontiers Music Srl, so pričeli s snemanjem materiala za studijski prvenec “World Beyond”, ki je ugledal luč sveta 12. 6. 2020. Sledila so mračna leta povezana s pandemičnim teatrom, skupina pa je v tem času integrirala v svoje vrste novega vokalista Alexandra Lyckea, ki je prispel iz skupine Astrakhan, s katerim je skupina posnela novi album “Universe Calls” in odprla novo poglavje v svoji zgodovini.

Seznam skladb na albumu “Universe Calls” je sledeč:
1. Prelude
2. Sands Of Time
3. Forging The Past
4. The Arcane Exploration Pt. 1
5. Caught In A Dream
6. Interlude
7. The Arcane Exploration Pt. II


https://www.youtube.com/watch?v=1Mj6Lfq0gbk&ab_channel=FrontiersMusicsrl
Paralydium – “Universe Calls” (Frontiers Music Srl., 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki