Paul Draper (Mansun) predstavlja single in video “You’ve Got No Life Skills, Baby!”

PAUL DRAPER 2021 (promo/press)
0 81

Paul Draper, britanski kantavtor, producent in šef skupine Mansun, predstavlja single in video za skladbo You’ve Got No Life Skills, Baby!, ki ga lahko preverite spodaj.

Skladba You’ve Got No Life Skills, Baby! se bo nahajala na prihajajočem novem Draperjevem samostojnem albumu “Cult Leader Tactics”, ki izide 28. 1. 2022, pri založbi Kscope Records in ga lahko že prednaročite. Draper je novi studijski album sicer napovedal pred dvema mesecema z naslovnim singlom albuma ter singlom Omega Man (ft. Steven Wilson), ki mu je sledil v lanskem decembru. Oba singla lahko prav tako preverite spodaj.

Tudi ta video je režiral George Laycock iz studia Blacktide Phonic/Visual.

Sporočilo skladbe You’ve Got No Life Skills, Baby! je pravzaprav temna satira na konec ljubezenske relacije med dvema osebama. Velja za eno najboljših Paulovih skladb, ki jih je napisal v zadnjem času in je primerljiva z najboljšimi art in pop rock trenutki Mansun albuma “Attack Of The Grey Lantern”.

Večina besedil albuma se ukvarja s taktikami “macchiavelizma”, ko preživiš življenje tako, da bereš priročnike in slediš pisanim nasvetom, kako priti do cilja, ki ga želiš na vsak način osvojiti v življenju, pa tudi kako narediti obvoz od resničnih čustev in občutij, da jih v sebi zatreš in potvarjaš svoje vedenje v interakcijah z ljudmi in okolico. Edini branik pred takšnim stanjem v katerega zapade posameznik v današnji družbeni ureditvi, je resnična ljubezen.

Ob vokalih, odigra Paul Draper v enajstih skladbah albuma glavnino instrumentov, vključno s sintetizatorji, kitarami in programiranjem bobnov. Album je produciral Paul, z njim pa je sodeloval dolgoletni studijski kompanjon in priznani producent Paul ‘P-Dub’ Walton (Loft Studios). Kot dodatni zvočni inženir je obema pomagal še Scott Knapper.

Seznam skladb na albumu “Cult Leader Tactics” se glasi:
1. Cult Leader Tactics
2. Internationalle
3. Dirty Trix
4. Cult Leader Tactics in E-Flat Minor
5. You’ve Got No Life Skills, Baby!
6. U Killed My Fish
7. Everyone Becomes A Problem Eventually
8. Annie
9. Talkin’ Behind My Back
10. Omega Man
11. Lyin’ ‘Bout Who U Sleep With


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki