Peter Hammill bo izdal koncertni dokument “Been Alone So Long (The Naked Songs – Tour, Bremen 1985)”

0 43

Peter Hammill, znameniti britanski kantavtor, ena izmed osrednjih figur progresivnega rocka ter nepozabno prvo grlo in kreativna sila ‘izrazitih čudakov’ progresivnorockovskega pionirstva Van Der Graaf Generator, bo 3. 5. 2024 izdal koncertni dokument z naslovom “Been Alone So Long (The Naked Songs – Tour, Bremen 1985)”.

Kot veleva naslov koncertnega albuma izvira material iz nastopa Hammilla v oddaji Radia Bremen 8. 3. 1985. Hammill je izvedel koncert v sklopu svoje takratne The Naked Songs turneje.

 Peter Hammill je v zvezi z materialom tega koncertnega albuma dejal: “Resnično sem skušal sleči stvari naravnost do njihovega bistva, da bi se poistovetil s samo izpovednostjo materiala v njegovi najpreprostejši maniri. Izvajanje materiala se je na nek način preobražalo v svojo notranjost, kot da bi ga razganjalo od bombastike.”

Material je doživel remasterizacijo, knjižica pa bo opremljena s Hammillovim spremnim esejem. V izboru izvedenega materiala se nahajajo skladbe Hammillove solo kariere, glasbenik pa ni ostal ravnodušen niti do izvedbe nekaterih Van Der Graaf Generator klasik, kot sta My Room (Waiting For Wonderland) in Still Life.

Album “Been Alone So Long (The Naked Songs – Tour, Bremen 1985)” lahko že prednaročite.

Seznam materiala:
1. Just Good Friends
2. My Room (Waiting For Wonderland)
3. Time Heals
4. Labour Of Love
5. Stranger Still
6. Time For A Change
7. Out Of My Book
8. Modern
9. The Comet, The Course, The Tail
10. Patient
11. The Future Now
12. Mr. X
13. The Lie
14. Still Life
15. Been Alone So Long


Peter Hammill – “Been Alone So Long (The Naked Songs – Tour, Bremen 1985)”
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki