Pink Floyd – “Delicate Sound of Thunder” pripravljen za predvajanje po svetovnih kinodvoranah!

0 120

Pink Floyd so dočakali tudi to, da bo njihov koncertni dokument “Delicate Sound Of Thunder” doživel predvajanje po kinodvoranah sveta. Samo enkrat samkrat, in sicer na večer 15. 10. 2020!

Koncert je bil posnet na prizorišču Long Islanda in v dvorani Nassau Coliseum avgusta 1988, med turnejo skupine v prid podpori albuma “A Momentary Lapse Of Reason“, ki je izšel v začetku septembra 1987 pri založbi EMI Records.

Film, za katerega produkcijo so poskrbeli pri Trafalgar Releasing, je bil ob tej priložnosti obnovljen, remiksan in ponovno editiran z originalnih 35 mm negativov in prenesen oziroma obdelan v 4K tehniki. Za ponovno edicijo kompletnega posnetka je poskrbel Benny Trickett, za režijo pa Aubrey Powell iz Hipgnosis agencije. Avdio je bil remiksan s strani Davida Gilmourja, Andyja Jacksona in Damona Iddinsa.

Uradno predstavitveno besedilo pravi: “Album kreativnih moči Davida Gilmourja, Nicka Masona in Richarda Wrighta na vrhuncu najboljšega, kar trojica lahko dostavi, je doživetje Pink Floyd, ki skozi film “Delicate Sound Of Thunder” dostavi navdušujočo in poživljajočo izkušnjo za vsakega pravega ljubitelja rock glasbe.”

Triu so na odru delali družbo: Guy Pratt, Jon Carin (Industry), Tim Renwick, Gary Wallis, Scott Page, Margret Taylor, Rachel Fury in Durga McBroom.

Uradno napoved spremlja tudi izdaja remiksane verzije Pink Floyd singla “Learning To Fly”, ki ga lahko predvajate spodaj!

Vstopnice za ogled filma krenejo v prodajo v petek, 28. 8. 2020! Obiščite uradno “Delicate Sound Of Thunder” spletno stran, da preverite v kateri, vam najbližji kinodvorani se bo 15. 10. 2020 vrtel film!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki