Deftones naznanjajo novi album “Ohms” in prvi video!

0 83

Deftones so najavili izid albuma “Ohms” in izdali video za naslovno skladbo!

Naslednik albuma “Gore” (2016) bo izšel 25. 9. 2020 pri založbi Warner Records. Skupina predstavlja prvi single in video, in sicer za z oktansko voltažo naježeno elektrificirano naslovno skladbo novega albuma, ki ga lahko predvajate spodaj.

Za produkcijo albuma “Ohms” je poskrbel Terry Date, ki je s skupino sodeloval na prvih štirih albumih, do vključno albuma “White Pony” (2000). Naslovnico za novi album je prispeval Frank Maddocks, ki je ustvaril tudi naslovnico za album “White Pony”, in jo lahko prav tako preverite spodaj.

Bobnar skupine Abe Cunningham je dejal, da se je skupina vrnila v studio The Spot v Sacramentu, potem ko je leta 2013 v času snemanja nikdar izdanega albuma “Eros” v prometni nesreči preminil originalni Deftones basist Chi Cheng. Po njegovi smrti je to prva vrnitev skupine v ta studio.

Album “Ohms” lahko že prednaročite!

Seznam skladb na albumu “Ohms” se glasi:
1. Genesis
2. Ceremony
3. Urantia
4. Errorr
5. The Spell Of Mathematics
6. Pompeji
7. This Link Is Dead
8. Radiant City
9. Headless
10. Ohms


Deftones – “Ohms” (uradni video)
Deftones – “Ohms” (naslovnica)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki