Metallica predstavlja koncertni video”For Whom The Bell Tolls” iz “S&M2” albuma

0 93

Metallica je po dolgem čakanju le najavila izid koncertnega albuma S&M2, ki je bil ponovno posnet s Sanfranciškim simfoničnim orkestrom, s katerim je posnela tudi legendarni koncertni album S&M, ki je izšel leta 1999.

Skupina je že sredi letošnjega julija objavila tako napovednik, kot tudi dve skladbi, in sicer “Nothing Else Matter” in akustično “All Within My Hands”, ki jima je v začetku avgusta sledil še koncertni video za skladbo “Moth Into Flame”. Skupina ponuja po novem tudi ogled koncertnega videa za “For Whom the Bell Tolls”! Napovednik in vse štiri koncertne posnetke si lahko ogledate spodaj.

Album bo izšel 28. avgusta v mnogih formatih. Na voljo bo kot vinilka, barvna vinilka, dvojni CD, DVD, Blu-ray in Deluxe Box set. Izdelek je možno prednaročiti na strani skupine tukaj: https://www.metallica.com/sm2/

Metallica so koncert z omenjenimi simfoniki posneli 6. septembra 2019, s čimer so tudi obeležili 20 let S&M koncerta. Ker so karte pošle zelo hitro, je skupina naknadno najavila še en koncert dva dneva kasneje. Na prihajajočem izdelku je zajet material iz obeh koncertov.

Skupina je odigrala mnogo skladb s prvega S&M albuma, prav tako pa v repertoar umestila nove sklade, ki niso bile še odigrane s simfoničnimi orkestrom.

Seznam skladb je sledeč:

CD 1
1. The Ecstasy Of Gold
2. The Call Of Ktulu
3. For Whom The Bell Tolls
4. The Day That Never Comes
5. The Memory Remains
6. Confusion
7. Moth Into Flame
8. The Outlaw Torn
9. No Leaf Clover
10. Halo On Fire

CD 2
11. Intro To Scythian Suite 
12. Scythian Suite Opus 20 II: The Enemy God And The Dance Of The Dark Spirits (by Sergei Prokofiev)
13. Intro To The Iron Foundry
14. The Iron Foundry, Opus 19
15. The Unforgiven III
16. All Within My Hands
17. (Anesthesia) Pulling Teeth
18. Wherever I May Roam
19. One
20. Master Of Puppets
21. Nothing Else Matters
22. Enter Sandman


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki