Pink Floyd napovedujejo ponatis albuma “A Momentary Lapse Of Reason”

Pink Floyd 1987 promo/press (Getty Images)
0 99

Pink Floyd napovedujejo ponatis albuma “A Momentary Lapse Of Reason”, ki bo ob tej priložnosti deležen zvočne osvežitve oziroma remiksa, in bo izšel pri založbi PLG 29. 10. 2021.

Nova verzija albuma iz leta 1987 na katerem je vajeti vodje, po odhodu Rogerja Watersa, prevzel David Gilmour, oziroma master, je doživel zvočno osvežitev s strani Andyja Jacksona in Davida Gilmourja, poleg pa je asistiral Damon Iddins. Ponatis albuma bo dostopen kot: vinil, CD, DVD, Blu-ray in digitalno, v stereo in 5.1 miksih.

Prav tako bo prvikrat v zgodovini album predstavljen v 360 Reality Audio (zvočni) obdelavi, pri tem pa se moral poslušalec posluževati poslušanju albuma s Sonyjevo 360 Spatial Sound tehnologijo. Album “A Momentary Lapse Of Reason” bo ob tem dostopen tudi v Dolby Audio zvočni obdelavi.

Spodaj lahko prisluhnete singlu Learning To Fly, ki je doživel omenjeno 360 Reality Audio zvočno obdelavo.

Nova verzija albuma oziroma ponatis, bo opremljen tudi s povsem novo naslovnico, ki jo je ustvaril Aubrey ‘Po’ Powell (spodaj).

Več o albumu “A Momentary Lapse Of Reason” lahko preberete v pričujoči spodnji RockLine recenziji:


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki