Pink Floyd so umaknili vso svojo glasbo posneto po letu 1987 iz ruskih in beloruskih pretočnih glasbenih platform!

PINK FLOYD (promo/press)
0 250

Pink Floyd so odstranili vso glasbo posneto od leta 1987 dalje iz ruskih in beloruskih pretočnih glasbenih platform, s čimer so želeli izkazati podporo preostalemu svetu v strogi obsodbi ruske invazije na Ukrajino.

Skupina je v kratki izjavi za javnost zapisala: Da bi se pridružili svetu v strogi obsodbi ruske invazije na Ukrajno, so z današnjim dnem vsa dela Pink Floyd posneta od leta 1987 dalje, pa tudi vsa samostojna dela Davida Gilmourja, odstranjena z vseh digitalnih glasbenih ponudnikov tako v Rusiji, kot Belorusiji.”

Tako od danes dalje v Rusiji in Belorusiji albumi: “A Momentary Lapse Of Reason” (1987), “The Division Bell” (1994), The Endless River (2014), vključno z koncertnimi izdelki “Delicate Sound Of Thunder” (1988), “Pulse” (1995) in “Live At Knebworth” (2021), niso več dostopni.

Glede ostale glasbe, ki je bila posneta pred letom 1987, pa bi moral sprva soglašati s sprejetjem takšne poteze tudi Roger Waters. V zvezi s tem ni zaenkrat na razpolago nobenih virov.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki