Prihajajo tudi uradne sestavljanke štirih The Rolling Stones albumov!

0 41

Ljubitelji sestavljank in nasploh ljubitelji skupine The Rolling Stones bodo od letošnjega septembra dalje deležni še enega koristnega pripomočka, da njihov razburkani vsakdanjik ne bi zašel v slepo ulico brezdelja, dolgočasja in bog ne daj, slučajno v življenjskem slogu povzročil porast lenobe.

4. 9. 2020 in 18 9. 2020 bodo pri Zee Productions izdali širi nove v seriji Rock Saws sestavljank. Tokrat z motivi The Rolling Stones albumov “Exile On Main St.”, “Emotional Rescue”, “It’s Only Rock Rock ‘N Roll” in “Some Girls”.

Zee Records je pred kratkim napovedala tudi izdajo dveh sestavljank z motivoma albumov grunge legend Nirvana in sicer “Nevermind” in “In Utero”.

V lanskem septembru so tako pri Zee Productions mdr. že poskrbeli za tovrstne sestavljanke z motivi klasičnih albumov Metallice (“Kill ‘Em All”, “Ride The Lightning”, “Master Of Puppets” in “…And Justice For All”), kot tudi progresivnih rock legend Rush (“Fly By Night”, “A Farewell To Kings”, “Permanent Waves” and “Moving Pictures”).

Več koristnih informacij lahko izbrskate tudi TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki