Prihajata sestavljanki z motivi naslovnic Nirvana albumov!

0 49

Ljubitelji sestavljank in nasploh ljubitelji skupine Nirvana bodo od letošnjega septembra dalje deležni še enega koristnega pripomočka, da njihov razburkani vsakdanjik ne bi zašel v slepo ulico brezdelja, dolgočasja in bog ne daj, slučajno v življenjskem slogu povzročil porast lenobe.

4. 9. 2020 in 18 9. 2020 bodo pri Zee Productions izdali dve novi v seriji Rock Saws sestavljank in sicer z motivoma dveh albumov grunge legend Nirvana. Sestavljanka z motivom albuma “Nevermind” bo vsebovala 1000 koscev, z “In Utero” motivom pa 500.

V lanskem septembru so tako pri Zee Productions mdr. že poskrbeli za tovrstne sestavljanke z motivi klasičnih albumov Metallice (“Kill ‘Em All”, “Ride The Lightning”, “Master Of Puppets” in “…And Justice For All”), kot tudi progresivnih rock legend Rush (“Fly By Night”, “A Farewell To Kings”, “Permanent Waves” and “Moving Pictures”).

Več koristnih informacij lahko izbrskate tudi TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki