Primal Fear stopajo pod okrilje založbe Reigning Phoenix Music!

Primal Fear 2023 (press/promo)
0 41

Primal Fear, dolgoživa nemška heavy metalska utrdba je sklenila novo pogodbo, to pot z založbo Reigning Phoenix Music, hkrati pa dodala da že ustvarja material za prihodnji studijski album.

“V čast nam je, da lahko na RPM gostimo eno izmed mednarodno najuspešnejših nemških skupin! Mat in Ralf bi zagotovo lahko sodelovala s katero koli založbo na svetu. Vendar sta izbrala RPM. Na to gledamo kot na potrditev našega dosedanjega dela, hkrati pa tudi kot na prevzemanje velike odgovornosti in spodbudo, da ponudimo skupini najboljše. Naredili bomo vse, kar je v naši moči, da upravičimo to zaupanje!” potrjuje Jochen Richert, direktor založbe RPM.

Čeprav so nemški metal komadosi s svojim aktualnim in zelo uspešnim albumom “Code Red”, glede na pomen njegovega naslova svetu heavy metala in privržencem poslali alarmantno sporočilo v smislu, da zna to biti njihovo zadnje studijsko dejanje, pa je vsakršna skrb odvečna. Skupina vzdržuje vitalnost prav zavoljo nenehnih turnej in ustvarjanja nove glasbe. Primal Fear obljubljajo da se bodo po vseh močeh potrudili, da dostavijo svojim privržencem nov vrhunskih heavy metal album obenem pa dodajajo, da je prav sklenitev pogodbe z Reigning Phoenix Music (RPM), temeljni korak za realizacijo tega cilja.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki