Protest The Hero zaključujejo novi album

0 234

V svoji dolgi izjavi navaja, da so s snemanjem pričeli januarja 2018. V tem času so končali snemati vsa glasbila, a zataknilo se je pri snemanju vokalov.

Vokalist zasedbe Rody Walker je v tem času utrpel težave z glasilkami, zato ni bil več sposoben peti po osem ur na dan kot na prejšnjih izdelkih. Walker je pristopil zadevi počasi, vokali za album se snemajo po delčkih, zato se je proces snemanja tudi tako zavlekel.

Snemanje je nadzoroval producent in inženir Dez Nagle. Bas kitaro je posnel Cam McLellan z izjemo ene skladbe, na kateri gostuje poseben gost. Produkcija vokalov še poteka, ko bo to posneto, gre album v obdelavo.

Več informacij o prihajajočem albumu bo na voljo v prihodnjih tednih. Novi album po prvi po »Volition«, ki je izšel leta 2013, za tem je skupina leta 2016 posnela še EP »Pacific Myth«.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki