Radioactive napovedujejo novi album “X.X.X.” s prvim singlom “Monkey On Our Backs” (ft. Jerome Mazza)

Frontiers Music Srl. 2022
0 82

Radioactive, melodični hard rock projekt, za katerim stoji švedski multi-instrumentalist in producent Tommy Denander, napoveduje za 11. 3. 2022, svoj novi in skupno peti studijski album “X.X.X.”, ki bo izšel pri italijanski založbi Frontiers Music Srl.

Vsled njegove promocije, predstavljajo Radioactive prvi single (in video) za skladbo Monkey On Our Backs, za katero je prispeval vokale Jerome Mazza in ga lahko v celoti preverite spodaj.

Album “X.X.X.” lahko že prednaročite.

Tako kot je že v praksi preteklih Radioactive albumov, je tudi na “X.X.X.” Denander vključil kopico gostov ob katerih zastaja dih. Vokalne dolžnosti je razdelil med sledeče vokaliste: Robin McAuley, Robbie LaBlanc, Jerome Mazza, Clif Magness, Christian Ingebrigtsen in Daniel Byrne. Posebna zvezda novega albuma je sodelovanje priznanega producenta Mutta Langea (mdr. Def Leppard, AC/DC), ki je soavtor dveh skladb novega albuma: ‘Move It’ in ‘I Have A Dream’. V obeh skladbah sta Tommy in bobnar Olle Romö prispevala spremljevalne vokale. Erik Grönwall (New Horizon, ex-H.E.A.T.) je prav tako prispeval eno avtorsko skladbo za album ‘I Have A Dream’, preostale skladbe pa sta napisala Tommy in Olle Romö. Dodatne bobne je za album prispeval Neil Anami, vse ostale instrumente (kitara, bas kitara, klaviature), pa je odigral Tommy Denander.

Na albumu “X.X.X.” se bodo nahajale sledeče skladbe:
1. Monkey On Our Backs ft. Jerome Mazza
2. The Deed Is Done ft. Robin McAuley
3. Remember The Ghosts ft. Robbie LaBlanc
4. Written In The Scars ft. Christian Ingebrigtsen
5. If Today Was Your Last Day Alive ft. Jerome Mazza
6. Move It ft. Robin McAuley
7. Youman Unkind ft. Robbie LaBlanc
8. I Have A Dream ft. Jerome Mazza
9. Voodoo Queen ft. Robbie LaBlanc
10. Drag Me Through The Mud ft. Daniel Byrne
11. California Ways ft. Clif Magness

Skupni igralni čas: 44:39 min.
Za končni zvočni mastering albuma je poskrbel Maor Appelbaum.
Pri Frontiers Music Srl. so istočasno poskrbeli tudi za digitalne verzije predhodnih štirih Radioactive albumov, ki se dosegljivi na spletni trgovini založbe.

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki