Radiohead predstavljajo uradni glasbeni video za neizdani single “If You Say The Word”

Radiohead (promo/press)
0 23

Radiohead, britanski eksperimentalni, art in alternativni rockerji iz mesta Abingdon (Oxfordshire), predstavljajo video za še neizdani in neslišani single If You Say The Word, ki ga je režiral Kasper Häggström in ga lahko pogledate spodaj. Single If You Say The Word so Radiohead sicer predstavili javnosti že v začetku tega meseca.

Istočasno je kvartet iz Oxfordshirea napovedal, da bo obeležil 21. obletnico izida albuma “Kid A” (2000) in 20. obletnico izida albuma “Amneisac” (2001) s posebnim trojnim albumom “Kid A Mnesia”, ki bo izšel pri založbi zasedbe Radiohead imenovani XL 5. 11. 2021.

Na tej izdaji bosta prisotna oba prej omenjena studijska albuma, tretji CD imenovan “Kid Amesiae”, pa bo vseboval arhivski material, ki je nastajal v času snemanja albumov “Kid A” in “Amnesiac” in do tega dne javnosti še nikdar ni bil predstavljen.

Ob singlu If You Say The Word, se bo na CD-ju “Kid Amnesiae” nahaja še ena neizdana skladba Follow Me Around, prav tako pa bo disk založen z alternativnimi verzijami skladb in variacijami točk z albumov Kid A in Amnesiac ter b-stranmi izdanih singlov.

“Kid A Mnesia” bo dostopen v različnih varietetah: ‘de-luxe’ LP (količinsko omejeni 3xLP ‘kremni’ barvni vinil plus knjižica s trdnimi platnicami in 36 stranmi) kaseta “Kid Amnesiette” (oštevilčena in količinsko omejena izdaja v obliki kasete na 5.000 kosov), ekskluzivna ‘indie’ 3xLP rdeča vinilna verzija, črna 3xLP vinilna verzija, 3xCD in trojni digitalni format.

“Kid A Mnesia” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki