Ray Wilson objavlja datum izida novega albuma in naslovnico

RAY WILSON 2020
0 38

Ray Wilson – škotski kantavtor, znan po sodelovanju z Genesis in rock senzacijo devetdesetih Stilstskin-, je objavil uradni datum izida svojega novega albuma in razodel njegovo naslovnico, katere avtor je Luca Blukaos Biondi.

“The Wight Of Man” bo izšel 3. 9. 2021. V samozaložbi. Dosegljiv bo v glasbenih trgovinah in tistih na medmrežju (mdr. Amazon).

Vsi, ki so Raya podprli ali ga nameravajo podpreti do vključno 31. 5. 2021 v sklopu “crowdfunding” kampanje zbiranja sredstev za kritje stroškov snemanja albuma in njegovega tiska, bodo svoj fizični izvod prejeli že v juliju ali avgustu 2021. Do 31. 5. 2021 imate torej čas, da naročite CD preko Wilsonove spletne trgovine in mu tako pomagate pri zbiranju denarja. Vsak, ki se odloči, da kupi od Wilsona albuma do maloprej zapisanega datumskega termina, bo prejel fizično kopijo, ki bo podpisana s strani Raya Wilsona. Po tem datumu bo mogoče album dobiti preko Wislnove spletne trgovine le še v obliki digitalnega “dolpotega”.

Vsi zainteresirani odbrzite hitro na sledeč spletni naslov.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki