Revolution Saints predstavljajo video in single “Fall On My Knees” – zunaj je album “Against The Winds”

Frontiers Music Srl. 2023
0 44

Revolution Saints, ameriška melodična hard rock senzacija, za katero stoji pokroviteljstvo italijanske založbe Frontiers Music Srl., so 9. 2. 2024 izdali nov studijski album z naslovom “Against The Winds”. Izid albuma so Revolution Saints pospremili s še enim singlom in videom za skladbo Fall On My Knees.

Revolution Saints so v fazi promocije novega albuma doslej izdali že singla Changing My Mind in Against The Winds. Vsi trije so na voljo spodaj.

Album “Against the Winds” je že peti studijski album zasedbe Revolution Saints in ga lahko že naročite.

Revolution Saints sta pred dobrim letom dni zapustila kitarist Doug Aldrich (The Dead Daisies, ex-Whitesnake, ex-DIO, itn…) ter basist in pomožni vokalist Jack Blades (Night Ranger). Na njuni mesti sta vskočila v postavo Revolution Saints aktualni Whitesnake ter nekdanji Night Ranger kitarist Joel Hoekstra in Foreigner basist Jeff Pilson (tudi Dokken, Black Swan,…). V triu ostaja tako izmed originalnih članov le bobnar in glavni vokalist Deen Castronovo (Journey).

Revolution Saints so do tega dne izdali štiri albume, in sicer: “Revolution Saints” (2015),”Light In The Dark” (2017), “Rise” (2020) ter čertrtega “Eagle Flight”, ki je izšel v letošnjem aprilu. Slednjega so že napisali skupaj v aktualni postavi: Castronovo, Hoekstra in Pilson.

S skupino je na novem albumu intenzivno sodeloval tudi Alessandro Del Vecchio. Del Vecchio stoji pravzaprav za podobo celotnega albuma, saj je njegov večinski komponist, prav tako je prevzel pod okrilje celotno produkcijo ter prispeval poleg tudi spremljevalne vokale ter odigral dodatne klaviature.

Seznam skladb na albumu “Against the Winds” je sledeč:
1. Against the Winds
2. Changing My Mind
3. Fall on My Knees
4. Can’t End It Right Now
5. Lost in Damnation
6. Will I See You Again
7. Show Me Your Light
8. Save All That Remains
9. Been Said and Done
10. Diving Wings
11. No Turning Back

Več o Revolution Saints:
Facebook: https://www.facebook.com/RevolutionSa…
Instagram: https://www.instagram.com/revolutions…


Revolution Saints – “Against The Winds” (Frontiers Music Srl., 2024)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki