Robert Fripp (King Crimson) bo izdal zbirko osmih CD-jev “Music For Quiet Moments”

foto: Robert Fripp
0 48

Robert Fripp, neuničljivi vodja britanskih progresivnorockovskih ikon King Crimson, je napovedal izid zbirke osmih CD-jev, ki bodo izšli 19 .11. 2021 v posebnem zaboju, z naslovom Music For Quiet Moments. Izid je napovedan pri založbi DGM/Panegyric Records.

Fripp je pričel najavljati novo serijo ‘soundscapov’ med ‘lockdownom’, točke pa je pri tem marljivo oziroma enkrat tedensko nalagal na You Tube kanal ter druge glasbene platforme, kot tudi na uradno spletno stran skupine King Crimson imenovano DGM.

Material na obsežnih osmih CD-jih, kot jih zaobjema prihajajoča zbirka ‘soundscape-ov’, izvirajo iz obdobja med letoma 2004 in 2009, in sicer iz nastopov na različnih prizoriščih, ko je Fripp nastopal bodisi z Vaijem in Satrianijem pod oznako G3, v cerkvah (‘churchsaces’), bodisi, ko je odpiral koncerte pred Porcupine Tree. Ne manjkajo niti točke posnete na nastopu v sklopu The Big Chill festivala.

“Music For Quiet Moments” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki