Roger Waters predstavlja koncertni video “Dark Side of the Moon” favorita “Time”!

0 49

Roger Waters je po digitalnem izidu koncertnega filma “Us + Them” najavil tudi izid izdelka v fizični obliki.

Koncertni film je bil posnet med Watersovimi nastopi v dvorani Ziggo Dome v Amsterdamu. Koncerti so se odvili med 18. in 23. junijem leta 2018. Izdelek bo od 2. oktobra na voljo kot Blu-ray, DVD, 2CD in vinil.

Že v letošnjem juniju je Waters objavil video za tri skladbe iz maloprej citiranega amsterdamskega nastopa, sedaj pa predstavlja še koncertni video za “Dark Side of the Moon klasiko” “Time”, ki ga prav tako lahko predvajate spodaj.

Na video nosilcih bodo tudi razni vsebinski dodatki s podlago sklad “Comfortably Numb” in “Smell The Roses”. Poleg tega pa bo dodan še dokumentarni film z naslovom “A Fleeting Glimpse”.

Film je režiral Sean Evans, ki je po Watersovem mnenju z najbolj inovativno digitalno in avdio tehnologijo zajel šov izjemne vizualne, avdio in čutne izkušnje.

Z Watersom so takrat sodelovali Dave Kilminster (kitara), Bo Koster (klaviature), Jon Carin (klaviature, kitara), Ian Ritchie (saksofon), Gus Seyffert (kitara, bas), Jonathan Wilson (kitara, vokal), Joey Waronkera (bobni), Jess Wolfe (vokal) in Holly Laessig (vokal).

Seznam skladb:
1. Intro
2. Speak To Me
3. Breathe
4. One of These Days
5. Time
6. Breathe (Reprise)
7. The Great Gig in the Sky
8. Welcome to the Machine
9. Déjà Vu
10. The Last Refugee
11. Picture That
12. Wish You Were Here
13. The Happiest Days of Our Lives
14. Another Brick in the Wall Part 2
15. Another Brick in the Wall Part 3
16. Dogs
17. Pigs (Three Different Ones)
18. Money
19. Us & Them
20. Brain Damage
21. Eclipse
22. The Last Refugee (Reprise)
23. Déjà Vu (Reprise)


Roger Waters – Time (“Live in Amsterdam”, junij 2018, uradni koncertni video)
Roger Waters – the Happiest Days of Our Lives / Another Brick In the Wall, Part 2 / Another Brick In The Wall, Part 3 (“Live in Amsterdam”, junij 2018, uradni koncertni video)
Roger Waters – “Us + Them” (uradni videodražilec)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki