Rose Tattoo predstavljajo video za “Nice Guys (Don’t Play Rock ‘N’ Roll)”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2017
0 109

Rose Tattoo, legendarni avstralski hard rockerji, ki so 06.03.2020 izdali novi uradni glasbeni dokumenta oziroma LP-ja z naslovom “Outlaws”, pri čemer gre v resnici za ponovno posneto verzijo njihovega ikonskega albuma “Rock N Roll Outlaw”. Ta album je originalno izšel leta 1978.

Spodaj lahko pogledate novi video novo odigrane in posnete verzije skladbe ice Boys (Don’t Play Rock ‘N’ Roll).

Ob klasikah “Nice Boys (Don’t Play Rock ‘N’ Roll)”, “Rock N’ Roll Outlaw”, “One Of The Boys” in “Bad Boy For Love”, ki so skupini utirale pot na mednarodnem prizorišču skozi več kot 40. letno kariero skupine, bo “Outlaw” vseboval tudi tri dodatne skladbe, ki izvirajo iz zgodnjega obdobja delovanja skupine. Gre za demo posnetke, ki do tega dne niso nikdar bili izdani. To je ljubezenska pesem “Rosetta”, ki sta jo leta 1975 napisala Angry Anderson in Ian Rilens, nadalje “Snow Queen” ter “Sweet Love Rock and Roll”, ki ju je napisal Rilens.

“Outlaws” je izdala založba Cleopatra Records in sicer na vseh digitalnih platformah, nadalje kot zgoščenko in v količinsko omejeni nakladi tudi kot vinil (srebrni in rdeči).

Rose Tattoo se v letošnjem maju odpravljajo na turnejo po ZDA, ki bo njihova prva po davnem letu 1982.

Na fotografiji: Pevec Angry Anderson med nastopom Rose Tattoo, dne 14.07.2017 v sklopu nemškega festivala Bang Your Head!!! (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Rose Tattoo – Nice Boys (Don’t Play Rock ‘N’ Roll) – uradni video
Rose Tattoo – Outlaws (naslovnica albuma)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki