Saxon z novo biografsko knjigo “Denim And Leather: Saxon’s First Ten Years”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2015
0 45

Založba Wymer Publishing bo 11. 6. 2021 izdala novo biografsko knjigo o N.W.O.B.H.M. legendah Saxon z naslovom “Denim And Leather: Saxon’s First Ten Years”.

“Denim And Leather: Saxon’s First Ten Years” je knjiga, ki obsega 250 strani, polnih podvigov metaliziranih bikerskih šeg in navad, z dvema štiristranskima sekcijama fotogalerij, nabita z intervjuji, kupom podatkov in vročimi dogodivščinami o katerih svet še ni bral.

“Denim And Leather: Saxon’s First Ten Years” se vsebinsko osredotoča na prvo ero delovanja skupine – na njeno zlato obdobje, ko so izšli drug za drugim albumi, ki so soustvarjali heavy metal: “Saxon”, “Wheels Of Steel”, “Strong Arm Of The Law”, “Denim And Leather”, “Power & The Glory”, “Crusader”, “Innocence Is No Excuse”, “Rock The Nations” in “Destiny”. Vsakemu albumu je posvečeno samostojno poglavje, avtor knjige Martin Popoff, pa je vzel pod drobnogled prav vsako skladbo slehernega albuma, obenem pa ni pozabili niti na b-strani izdanih singlov, kot tudi ne na koncertni material, ki vključuje tudi priljubljeni “The Eagle Has Landed”.

Na fotografiji: Biff Byford med nastopom Saxon 21. 7. 2015 v sklopu festivala Metaldays (Tolmin Slovenija) – RockLine fotoarhiv 2006-2021 (vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega dne festivala lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki