Scorpions predstavljajo koncertni video singla “Gas in the Tank”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 74

Scorpions predstavljajo koncertni video singla Gas In The Tank, ki so ga legendarni nemški rockerji posneli v slogu koncertnega nastopa v studiu Peppermint, kjer so posneli tudi nedavno izdani novi studijski album “Rock Believer”. Video je na voljo spodaj.

Scorpions, sicer nemške ikone hard rocka iz Hannovra, so 25. 2. 2022, izdali svoj devetnajsti studijski album “Rock Believer”, ki je izšel pri založbi Universal Music GmbH.

Za album “Rock Believer”, ki je prvi za Scorpions po letu 2015, ko je izšel “Return To Forever”, je vokalist skupine Klaus Meine dejal, da se z njim skupna vrača k vibraciji svojih klasičnih albumov, kot so: “Blackout”, “Love At First Sting” in/ali “Lovedrive”.  Pri pisanju albuma skupina ni vključevala ‘zunanjih sodelavcev’, album pa je večinoma avtorsko delo Rudolfa Schenkerja in Klausa Meineja.

Meine pravi: “Album smo posneli po principu koncertnega nastopa. Skupaj in v isti sobi, tako kot je to veljalo v osemdesetih.”

“Rock Believer” je bil večinoma posnet v studiu Peppermint Park, v nemškem Hannovru, miks pa je skupina opravila v legendarnem Hansa studiu, v Berlinu.

Na gornji fotografiji: Scorpions med nastopom 1. 8. 2014 v sklopu graškega festivala See Rock (RockLine fotoarhiv 2006-2021, vse pravice pridržane).


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki