Se nam obeta še neizdana glasba Ronnieja Jamesa Dia?

0 97

Wendy Dio, žena in dolgoletna managerka legendarnega pevca Ronnieja Jamesa Dia je potrdila, da obstaja veliko ‘nedokončanih skladb’ pokojnega pevca, ki znajo v prihodnosti ugledati luč sveta.

Naj spomnimo, Ronnie James Dio, ki je najbolj poznan po svojem petju v zasedbah Black Sabbath, Rainbow in Dio, je umrl pred desetimi leti v starosti 67 let za posledicami trebušnega raka.

V intervjuju pred kratkim je Wendy na vprašanje, ali je kdaj odkrila kaj neizdanega materiala odgovorila: “O, ja. Ves čas najdem kaj novega. Vsakič ko grem skozi skladišče – gre za skladišče z urejeno klimo. Vse je označeno, a vseeno najdem nove stvari. ‘O, poglej to. To je rs dobro. O, ja. To je čudovito.” Obstaja veliko nedokončanih skladb, za katere moramo najti način, da bi jih izdali v prihodnosti. Morajo pa seveda biti popolne, take kot bi si jih želel Ronnie. Ne želim preplaviti tržišča z kupom starega sranja. Sem mnenja, da ko najdemo kaj novega, to damo poslušati nekomu s “profesionalnimi” ušesi, kakršen je dologoletni Diov snemalni inžiner Wyn Davis, ki potem razbere, če se material da uporabiti.”

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki