Seventh Wonder odhajajo na evropsko turnejo – potrjen je nastop skupine v Proseku pri Trstu!

SEVENTH WONDER 2018 (press/promo)
0 108

Seventh Wonder, švedski progresivni metalci, ki so v letošnjem letu izdali svoj novi studijski album “Testament” (založba Frontiers Music Srl., RockLine recenzija), so sestavili nekaj jesenskih datumov nove evropske turneje, na kateri bodo nastopili mdr. tudi na treh italijanskih koncertih.

Za slovenske ljubitelje progresivnega metala je zlasti zanimiv termin 4. 11. 2022, ko se bodo zglasili Seventh Wonder v zamejskem italijanskem kraju Prosek (Prosecco) in tamkajšnjem prizorišču Cassa Delle Culture Prosecco.

Trenutno potrjene datume evropske turneje lahko preverite spodaj. Novi termini bodo dodani naknadno, zelo malo verjetno pa je da bodo Seventh Wonder še kakšnega, ki bi bil bliže od napovedanega obiska skupine v Proseku.

Seventh Wonder je v leta 2000 ustanovil v Stockholmu vodja skupine in njen basist Andreas Blomquist. Skupina je do današnjega dne nanizala skupno šest studijskih albumov. V njenih vrstah prepeva vokalist Tommy Karevik, sicer član precej bolj znanih ameriških powermetalcev Kamelot.

Zasedba:
Johan Liefvendahl – kitara
Andreas Blomqvist – bas kitara
Tommy Karevik – vokal
Andreas “Kyrt” Söderin – klaviature
Stefan Norgren – bobni

Več o Seventh Wonder:
https://www.facebook.com/seventhwonde…
https://www.instagram.com/seventhwond…
https://twitter.com/RealSWband
http://www.seventhwonder.se

#SeventhWonder #TheTestament #ProgressiveMetal


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki