Skid Row pripravljajo peterni LP in CD zaboj “The Atlantic Years 1989-1996”

Atlantic Records
0 58

Skid Row bodo izdali posebni CD in LP zaboj svojih izdaj iz poznih osemdesetih in zgodnjih devetdesetih, ki je pravzaprav nuja za vsakega pravega oboževalca te skupine.

Ta zaboj zaobjema ero, ko je bila skupina na vrhuncu globalne dominacije in dokumentira veličastne dni hard rock scene,

Zaboj z naslovom “The Atlantic Years 1989-1996”, bo na voljo 3. 12. 2021 in ga lahko že prednaročite.

Skid Row so bili ena najbolj uspešnih zasedb tistega časa. Istoimenski prvenec izdan leta 1989 je dosegel petkrat platinasti status v ZDA, enkrat platinast v Avstraliji in trikrat platinast v Kanadi. Prav tako je postal ta album zlat v Veliki Britaniji. Naslednik, to je album “Slave To The Grind”, ki je izšel leta 1991, je debitiral na prvem mestu Billboardove lestvice 200 najbolje prodajanih albumov. V ZDA je pridobil dvojni platinasti status, prav tako je postal platinast v Kanadi ,medtem ko je v Avstraliji dosegel zlati status. Bend je v tej eri natresel serijo singlov, ki so se uvrščali med najboljših deset, med njimi udarni baladi 18 And Life ter I Remember You iz prvenca “Skid Row”, medtem ko sta Monkey Business in Wasted Time iz albuma “Slave To the Grind” uživala velik radijski uspeh.

Zbirka vsebuje sedem 180 gramskih avdiofilnih plošč vključno z vsemi prvimi tremi albumi skupine, ki so se globalno prodali v več milijonih primerkov, nadalje EP  “B-Side Ourselves” in koncertni EP “Subhuman Beings On Tour!!”, ki je bil pred tem dostopen le kot CD na japonskem trgu. Vseh pet albumov je tudi remasteriziranih.

Pet albumov na sedmih LP-jih: :
Skid Row
Slave To The Grind (2xLP)
B-Side Ourselves
Subhuman Race (2xLP)
Subhuman Beings On Tour!!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki