SkyEye predstavljajo video in naslovni single novega albuma “Soldiers Of Light”!

foto: JS OBLIKOVANJE 2021
0 109

SkyEye – slovenski heavymetalci, ki bodo pri založbi Reaper Entertainment 25. 6. 2021 izdali svoj novi studijski album “Soldiers of Light”, predstavljajo novi single in video za naslovno skladbo novega albuma, ki ga lahko na lastne oči preverite spodaj.

Sredi letošnjega aprila so SkyEye predstavili drugi single za skladbo Detonate, ki je opremljen tudi z besedilnim videom (spodaj).

Album “Soldiers of Light” lahko že prednaročite!

Album je skozi lansko poletje produciral Grega Smola Crnkovič (Bad Notion), ki je produciral že SkyEye prvenec “Digital God”, za masterizacijo zvoka pa je poskrbel Boban Milunović (Stray Train), ki je znan po sodelovanju z Belphegor, Graveworm, Jackom Frostom in drugimi.

Naslovnico za album (spodaj), na katerem bo cca. 57 minut igralnega časa, je prispeval Aleksander Živanov. Skupina je že v lanskem oktobru predstavila prvi single prihajajočega novega albuma za skladbo Constellation (spodaj).

Na albumu je osem vokalnih skladb in dva instrumentala. Vsaka izmed skladb nosi svojo zgodbo. V skladbi Detonate besedilo pripoveduje o asteroidu, ki se bliža Zemlji, na albumu pa je tudi 15-minutni ep, ki pripoveduje o tragediji v Černobilu.

V posebnem sporočilu za javnost, ki so ga SkyEye izvorno objavili v angleškem jeziku, sklepa skupina napoved novega albuma s sledečo modrostjo: “V današnjem času je žalostno opazovati, kako resnica umira, kako razpada naš svet in kako smo mi – ljudje razdeljeni bolj kot kdaj koli prej. Zato moramo pustiti svetlobi, da znova obsije naša življenja. Naša bakla sveti v temi, da z glasbo izžene sence iz življenja ljudi. Ker je glasba zdravilo, mi pa smo bojevniki svetlobe, ki nimamo orožja, vendar svetimo, le svetimo. Znanje je bog, bog v nas vseh. Modrost so nebesa na Zemlji. Ponosni smo na naš novi album in nestrpno že čakamo, da ga slišite tudi vi.”

Seznam skladb na albumu “Soldiers Of Light” se glasi:
1. The Arrival
2. King Of The Skies
3. Soldiers Of Light
4. Constellation
5. Brothers Under The Same Sun
6. In Saecula Saeculorum
7. Son Of God
8. Detonate
9. Eternal Starlight
10. Chernobyl


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki