Sometime in February sklenili pogodbo z InsideOut Music – zunaj je single “Hiding Place”

foto: Ally Rose Creative
0 44

Sometime in February, vzpenjajoči se ameriški vse-instrumentalni progresivnometalski trio, predstavlja svež avtorski single za skladbo Hiding Place. Preverite ga lahko spodaj.

Skupina je obenem sklenila tudi pogodbo z nemško založbo, ki je že vrsto let specializirana na progresivni rock in progresivni metal, to je InsideOutMusic.

Sometime In February so bili sprva zamišljeni kot samostojni avtorski projekt kitarista Tristana Aumana, ki se ga je Auman lotil leta 2020. Ob pridružitvi bobnarja Scotta Barberja in basista Morgana Johnsona, je projekt prerasel v skupino. Trio je tako pričel nastopati, leta 2021 pa je posnel in izdal EP “Here Goes”.

 Sometime In February so tako leta 2023 izdali svoj prvi studijski album “There Goes”, ki je prejel veliko odobravanje s strani glasbene javnost, skupina pa si je z njo priigrala možnost sodelovanja na prvi pravi koncertni turneji, na katero so jih povabili Between The Buried And Me v sklopu njihovih koncertov “Parallax II: Future Sequence” turneje.

Tristan komentira: “Do te točke, je bilo skladanje materiala za Sometime In February pravzaprav izključno moja naloga, v preteklem letu pa smo preusmerili silnice in se posvetili popolni dinamiki tria. Rezultat tega je povsem nova zgodba, kar smo definitivno mi, to pa nam pripravlja ugodne temelje za stvaritev težko pričakovanega novega albuma.”

Več o Sometime In February:
https://www.sometimeinfebruary.com/
https://www.instagram.com/sometimeinf…
https://twitter.com/sometimefeb
https://www.facebook.com/sometimeinfe…
https://www.youtube.com/@sometimeinfe…
https://www.tiktok.com/@sometimeinfeb


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki