Steve Hillage z izidom koncertnega albuma “LA Forum 31.1.77”

foto: GAB Archive/Getty Images
0 36

Steve Hillage, legendarni britanski kitarski virtuoz bo 17. 3. 2023 izdal koncert izveden leta 1977 na prizorišču LA Forum. Za izid koncertnega albuma bodo poskrbeli pri Madfish Records.

Koncertni dokument imenovan “LA Forum 31.1.77” predstavlja najnovejši dokumentirani priključek že izdanim koncertnim posnetkov vzetih iz arhiva tega glasbenika, ki je v marsičem pomemben tudi z vidika kitarskih inovacij in glasbenega pionirstva.

Repertoar je bil posnet na skupni ameriški turnejo z ELO v začetku leta 1977, v njem pa je Hilage večinoma preigraval skladbe iz takrat aktualnega samostojnega albuma “L” (1976).

Stevea Hillagea so v spremljevalni postavi spremljali še partnerka Miquette Giraudy, nekdanji Jethro Tull bobnar Clive Bunker in basist Colin Bass, ki se je kasneje priključil Camel. Na seznamu materiala se nahajajo tudi trije posnetki, ki izhajajo iz nastopa Stevea Hillagea v londonskem Rainbow Theatru, 26. 3. 1977.

Spodaj lahko izbrskate seznam skladb in si ogledate naslovnico.

“LA Forum 31.1.77” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na “LA Forum 31.1.77” se glasi:
1.The Salmon Song
2. Hurdy Gurdy Glissando
3. Hurdy Gurdy Man
4. Lunar Musick Suite
5. Meditation of the Dragon
6. It’s All Too Much
dodatne skladbe posnete v živo na prizorišču Rainbow Theatre, London 26. 3. 1977
1. Aftaglid
2. Electrick Gypsies
3. Not Fade Away (Glid Forever) 


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki