Steve Howe (Yes) napoveduje novi solo album “Love Is”!

0 138

Steve Howe, eden najbolj pronicljivih in markantnih kitaristov, ki je s svojim prihodom na rock sceno, kot del “neulovljive” in t. i. zlate postave ikonskih Yes, bistveno prispevali k rapidnemu razmahu progresivnega rocka v prvi polovici sedemdesetih, je na svoji spletni strani Guitar Rondo napovedal svoj novi samostojni studijski album. Gre za delo naslovljeno kot “Love Is”.

“Gospod Sova” je v zvezi s tem zapisal sledeče vrstice:

“Moj novi album se imenuje “Love Is”.

“Gre za uravnoteženo delo med kitarskimi instrumentali in skladbami, ki predstavljajo simetrično ravnovesje, kot ga pri moji glasbi ustvarjam.”

“Izvajam vodilni vokal, igram na električne, akustične in steel pedal kitare ter na instrumentalnih točkah občasno klaviature, tolkala ter bas kitaro.”

“Z veseljem naznanjam, da prispeva Jon Davison (aktualni Yes vokalist, op. ur.) vokalne harmonije, prav tako pa igra bas kitaro na določenih točkah. Dylan Howe (Steveov sin, op. ur.) je odigral vse bobne ter izkazal izjemno natančnost ter energičnost.”

“Potem, ko so bile vse skladbe posnete v mojem studiu, je skladbe naknadno obdelal Curtis Schwartz, pri čemer je opravil tudi snemanje Dylanovih bobnov, prav tako pa je predhodno zmiksal material, ki je šel od tu dalje do Simona Heywortha, ki je poskrbel za masterizacijo. Album bo izšel 17.04.2020, pri založbi BMG.”

“Veselim se, da bom lahko delil z vami moje umetniško delo, ko bo končano.”

“Pozdrav!”

“Steve Howe, v Londonu, 16. februarja 2020”

Na fotografiji: Kitarist Steve Howe med koncertom Yes, dne 17.05.2014, v italijanski Padovi (Gran Teatro Geox) – RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane. Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki