Steve Lukather (Toto) je združil moči z Ringom Starrom za novi video in single “Run To Me”

0 109

Toto kitarist Steve Lukather je izdal prvi video in single za novo skladbo “Run To Me”, ki jo lahko predvajate spodaj.

Znameniti kitarski as je za to skladbo povabil k sodelovanju The Beatles bobnarja Ringa Starra, Huey Lewis & The News basista Johna Pierceja in svojega Toto tovariša, sicer pevca in klaviaturista, Josepha Williamsa. “Run To me” so skupaj napisali Steve Lukather, Joseph Williams in še en član legendarnih Toto, David Paich.

Lukather pravi: “To skladbo sem želel izdati sedaj, ker je za to pravi trenutek. V nič kaj rožnatih časih, ko vsi potrebujemo veselo skladbo.”

“Ko smo se v studiu zbrali vsi trije – Joseph Williams, David Paich in jaz, da bi skupaj napisali skladbo, se je v hipu ustvaril kolektivni navdih, ki nas je povezal, da usmerimo sporočilo upanja našim hčeram.”

“V glasbenem oziru je to skladba, napisana v duhu mojega odraščanja skozi šestdeseta, navdihnjena z nekaterimi mojimi najljubšimi glasbenimi elementi, ki so definirali repertoar te glasbene ere.” 

“In kaj naj rečem o Ringu? V veliko čast mi je, da se nahaja na tej moji skladbi tudi njegov bobnarski prispevek, tako kot je visoko cenjena njegova prisotnost v tem videu!”

“Skozi preteklo desetletje sva se z Ringom zbližala in postala velika prijatelja, ko sva prepotovala svet po dolgem in počez na naših turnejah. Poleg Ringa, lahko rečem da sem resnično hvaležen, da sta na albumu prisotna tudi Paich in Williams. Pravzaprav kar blažen nad prisotnostjo njunih neizmerljivih talentov. Tudi karakterno sta izjemna človeka, ki dopolnjujeta moje življenje. Bodisi kot glasbenika bodisi prijatelja.”

Lukather dodaja: “Glede na to, da se v teh časih soočamo z neznanim razvojem dogodkov znotraj ponorelega sveta, katerega del smo, polagam s to mojo malo točko upe v to, da najdete vsi vsaj malo miru in ljubezni ter da vam to pomaga odvrniti pozornost od negotove sedanjosti.”

Pričakovati je, da bo skladba “Run To Me” uvrščena na prihajajoči novi samostojni studijski album Stevea Lukatherja, ki bo izšel v prihodnjem letu. Več podrobnosti sledi v bližnji prihodnosti.

Na fotografiji: Steve Lukather med nastopom Toto 22. 8. 2012, na dunajskem prizorišču Arena Open Air (RockLine fotoarhiv 2006-2020, vse pravice pridržane). Celotno RockLine recenzijo tega koncerta lahko preberete TUKAJ!


Steve Lukather (Toto) – “Run To Me” feat. Ringo Starr (uradni glasbeni video)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki