Talas predstavljajo single “Crystal Clear” in napovedujejo album “1985”

image credit: Jeff Gerew (C7 Photography) 2019
0 122

Talas se vračajo v letošnjem septembru z novim studijskim albumom. Na voljo je video za single Crystal Clear, ki ga lahko preverite spodaj. Prvi single Inner Mounting Flame so Talas predstavili že pred nekaj meseci.

Novi album bo nosil naslov “1985” in izide 23. 9. 2022, pri založbi Metal Blade Records. Po 37. letih tišine torej novi Talas album.

Talas so glasbeni unikat, ki ga vodi eden najboljših svetovnih jazzrock fusion, hard rock in metal basistov, to je Billy Sheehan (Mr. Big). V raziskujoči in zvočno zgoščeni glasbeni vsebini, je vokalni unikum pokojnega pevca Phila Nara element, ki daje skupini dodatno glasbeno posebnost.

Skupina je hotela material, ki bo izšel na novem albumu izdati že leta 1985 ,kar bi bil četrti album skupine. Novi album vsebuje torej le eno novo skladbo, ki je bila napisana pred kratkim. To je Black And Blue. Skupina je uporabila v celoti stare demo posnetke s Philom Narom na vokalu.

Več informacij in podrobnosti v zvezi z novim Talas albumom sledi v prihajajočih dneh in mesecih, ta čas pa lahko uživate ob pogledu na pomenljiv motiv naslovnice albuma.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki