Tarmat sklenili pogodbo s Frontiers Music Srl. – zunaj je single “Backbone Feeling”!

TARMAT 2022 (press/promo)
0 64

Tarmat, še ena nova zasedba, ki hodi po zapuščini AOR glasbe osemdesetih, je sklenila dolgoročno pogodbo z italijansko založbo Frontiers Music Srl.

Skupina doma iz brazilskega mesta Niterói obljublja svoj studijski prvenec še pred koncem letošnjega leta, za prvo pokušino o čem je govora, pa lahko spodaj preverite single Backbone Feeling (prvi namig, ki ga je dobil avtor tega članka ob poslušanju komada (zlasti sintetizatorji) so npr. Avstralci White Widdow op.p.).

Single Backbone Feeling lahko že predvajate/pretočite.

Tarmat so bili ustanovljeni v letu 2020, v začetnem času medijsko plasiranega scenarija imenovanega ‘globalna pandemija’. Štirje dolgoletni prijatelji so preigravali sprva hard rock vse od leta 2006 dalje. Člana skupine Eduardo in Gabriel sta prijatelja še iz otroštva, skupaj pa sta igrala v instrumentalni progresivnorockovski zasedbi Anxtron.

Zvok posnemanja zlate AOR ere osemdesetih je vseprisoten, pri čemer je logično da vpenja skupina v svoje izrazoslovje tudi elemente pop glasbe tistih časov. Za svoj ožji spekter navdihovanja štejejo: Journey, Boston, Europe, Simply Red, Christopher Cross, Van Halen, Toto, and Queen.

Tarmat so:
Alexandre Daumerie – vokal
Eduardo Marcolino – kitara
Gabriel Aquino – klaviature
José Marcus – bas kitara

Posebni gost:
Rafael Marcolino – bobni (ta je mdr. ustvaril besedilni video za Backbone Feeling)

Tarmat lahko sledite na:
Instagram – https://www.instagram.com/tarmatband
Facebook – https://www.facebook.com/tarmatband
Uradna spletna stran: https://tarmatband.com/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki