Tears For Fears napovedujejo ponatis prvenca “The Hurting” ob njegovem 40. jubileju!

Virgin/UMR 2023
0 62

Tears For Fears, new wave, pop in art rock senzacija ustanovljena leta 1981 v britanskem kraju Bath, napoveduje ponatis prvenca “The Hurting” ob 40. obletnici njegovega originalnega izida leta 1983. Album bo ponovno dosegljiv od 12. 5. 2023 dalje, ponatis pa je napovedan pri založbi Virgin/UMR.

Album “The Hurting” je konceptualno delo o otroški psihološki travmi in primalni krik terapiji Dr. Arthurja Janova s teorijami, iz katerih nenazadnje tudi ime skupine Tears For Fears. Album “The Hurting” je skupini navrgel tri hit single: Mad World, Change in Pale Shelter. Album je v drugem tednu po izidu zavzel vrh britanske glasbene lestvice ter po vsega treh tednih od izida na tleh Velike Britanije že prej zlati certifikat. Album se je obdržal na lestvicah več kot leto dni, platinasti certifikat pa je osvojil v začetku leta 1985.

Nova verzija ponatisa je bila obdelana v studiu Abbey Road, kot masterizirani vinil posnet na polovični hitrosti za kar je poskrbel zvočni inženir Miles Showell, prav tako pa bo dostopna v novo ustvarjenem Dolby Atmos miksu s strani Stevena Wilsona. The Dolby Atmos miks, skupaj z 5.1 miksom, instrumentalnim miksom, originalnim masterjem albuma in dvema do tega dne neizdanima skladbama.

Ponatis albuma “The Hurting” lahko že prednaročite.

Seznam skladb na originalni vinilni izdaji:
Stran A.
1. The Hurting
2. Mad World
3. Pale Shelter
4. Ideas as Opiates
5. Memories Fade
Stran B.
1. Suffer the Children
2. Watch Me Bleed
3. Change
4. The Prisoner
5. Start of The Breakdown


Tears For Fears – “The Hurting” (Virgin/UMR, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki