Tesla predstavljajo remiks singla “Cold Blue Steel” in besedilni video!

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2014
0 65

Tesla, kalifornijski veterani hard rocka, predstavljajo uradni besedilni video za svoj zadnji single Cold Blue Steel. Video, ki ga je uredil Brandon Gullion, produciral pa Frank Hannon, nagovarja zelo surovo in je nabit z energetsko voltažo, kar bo privržence skupine popeljalo naproti koreninam skupine. Single in video lahko preverite spodaj.

Hannon pravi: “‘Cold Blue Steel’ je navdahnjen nad aktualnimi dogodki v svetu, kot je to veljalo tudi za naš debitantski single ‘Modern Day Cowboy’ (1986). Glede nasilja, ki smo mu priča na globalni ravni, se besedilo skladbe dotika te problematike povsem odkrito in odprto, ko se sprašuje ‘koga za to okriviti?’. Še bolj pomembno od tega pa je, da je produkcija singla zadržala surovost in iskrenost, to pa je pristop, ki ga imajo naši privrženci najraje. Prestali smo namreč že 35. let rocka!”

Gre za nov, radijski remiks skladbe oziroma singla “Cold Blue Steel”, ki so ga Tesla originalno izdali v lanskem avgustu. Na novi verziji, namenjeni radijskemu predvajanju, je skupina navila zvok kitar in vokalov, z namenom da zadrži zvočno surovost.

Novi remiks singla Cold Blue Steel je tudi prva avtorska skladba v karieri skupine, ki so jo Tesla producirali v celoti sami.

Na fotografiji: Vokalist Jeff Keith, desno od njega pa kitarist Frank Hannon, med koncertnim nastopom Tesla 1. 5. 2014, ko so Tesla nastopili v vlogi glavnih nosilcev prvega dne Frontiers Rock festivala, v italijanskem kraju Trezzo sull’Adda (Live Club), pri Milanu. RockLine recenzijo prvega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki