The Dead Daisies predstavljajo “Lock And Loaded: The Covers Album”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2016
0 57

The Dead Daisies, ameriška super hard rock formacija, napoveduje izid posebne kompilacije imenovane “Locked And Loaded: The Covers Album”, ki bo na voljo 23.08.2019.

Kot namiguje njen naslov, se bodo na kompilaciji znašle priredbe izvajalcev, ki so navdihovale skupino, odigrane v striktni The Dead Daisies maniri oziroma recepturi. Ob skladbah te kompilacije, ki niso več nobena novost, saj so bile dostopne na posebnih razširjenih izdajah studijskih albumov skupine, bosta našli prostor na kompilaciji še dve novi predelavi in sicer Neil Youngova Rockin’ In The Free World ter Highway Star, katere avtorski izvirnik pripada seveda Deep Purple.

Seznam skladb na “Locked And Loaded: The Covers Album” je sledeč:
01. Midnight Moses 
02. Evil 
03. Fortunate Son 
04. Join Together 
05. Helter Skelter 
06. Bitch 
07. American Band (Live) 
08. Revolution 
09. Rockin’ In The Free World (Live) 
10. Highway Star (Live)

Na kompilaciji lahko slišite sledeče glasbenike:
Doug Aldrich 
Jackie Barnes 
Deen Castronovo 
John Corabi 
Richard Fortus 
David Lowy 
Marco Mendoza 
Dizzy Reed 
Jon Stevens 
Brian Tichy

Na fotografiji: David Lowy (kitara, levo) in Marco Mendoza (bas kitara, desno) med nastopom The Dead Daisies, dne 14.07.2016, v sklopu prvega dne nemškega festivala Bang Your Head, v kraju Balingen (RockLine fotoarhiv 2006-2019, vse pravice pridržane). Celotno recenzijo tega festivalskega dne lahko preberete TUKAJ!

Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki