The Hu predstavljajo video nove verzije singla “Black Thunder” (ft. Serj Tankian & DL)

The Hu 2023 (press/promo)
0 36

The Hu, mongolska folk rock senzacija, predstavlja novo verzijo singla Black Thunder. Gre za enega izmed single z aktualnega albuma “Rumble Of Thunder”, ki je izšel v začetku lanskega septembra.

V prenovljeni verziji singla, ki ga predstavljajo The Hu in ga lahko preverite spodaj, sta se v vlogi posebnih gostov priključila System of a Down ‘mastermind’ Serj Tankian in DL iz zasedbe Bad Wolves.

Istočasno z izidom nove verzije pričujočega singla najavljajo The Hun poseben ponatis albuma “Rumble Of Thunder”, ki je napovedan za 30. 6. 2023, pri založbi Better Noise Music.

Standardno verzijo albuma “Rumble Of Thunder (2022) lahko še vedno naročite.

Video za novo verzijo singla Black Thunder, ki jo lahko preverite spodaj, je ponovno režiral Michael Lombardi. Naj dodamo da so The Hu v letošnjem februarju predstavili podobno prenovljeno verzijo singla This Is Mongol v kateri sodeluje v vlogi posebnega gosta Alice In Chains vokalist William DuVall (spodaj) in je do tega dne na socialnih omrežjih že prejel preko 3 milijone ogledov.

Razširjeni ponatis albuma bo ob standardnem albumu vseboval še sedem dodatnih skladb. Med njih sodita dve malo prej omenjeni novi verziji singlov Black Thunder in This Is Mongol, ter tretja predelava v kateri sodeluje mednarodno uveljavljena samostojna izvajalka LP (Laura Pergolizzi). Preostale štiri skladbe pa izvirajo iz koncertnih nastopov skupine.

Ponatis bo izšel v različnih formatih in ga lahko že prednaročite.

The Hu so potrdili serijo evropskih koncertnih nastopov, vezanih predvsem na poletne festivale. Mdr. nastopijo 7. 6. 2023 v sklopu Nova Rock festivala, v avstrijskem Nickelsdorfu.

Več o The Hu:
Instagram: https://www.instagram.com/thehuofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/thehuofficial/
Twitter: https://twitter.com/thehuofficial
TikTok: https://vm.tiktok.com/JLpjxxL/
Uradna spletna stran: https://www.thehuofficial.com/


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki