The Mars Volta pripravljajo orjaški zaboj “La Realidad De Los Sueños”

0 68

The Mars Volta bodo aprila izdali masivni glasbeni zaboj, ki bo zaobjel celotno kariero delovanja skupine. Zaboj imenovan “La Realidad De Los Sueños” bo vseboval kar osemnajst vinilnih albumov s katerim bo zajeta celotna kariera skupine, vključno z zgodnjima EP-jema “Tremulant” in “Landscape Tantrums”. V tej izdaji bodo vsebovani tudi nedokončani posnetki debitantskega albuma “De-Loused In The Comatorium”.

“La Realidad De Los Sueños” bo izšel 23. 4. 2021 pri založbi Clouds Hill, natisnjem pa bo v vsega 5000 kopijah. Zaboj bo vseboval tudi posebno knjižico založeno izključno (z doslej) neobjavljeno zbirko fotografij, ki izvirajo iz arhiva skupine.

“La Realidad De Los Sueños je literarno povedano v mnogočem ostvaritev sanj mnogih privržencev skupine The Mars Volta po celem svetu,” pravi skupina v uradni izjavi. 

Material, ki se bo nahajal v “La Realidad De Los Sueños”:
Tremulant (mini EP)
De-Loused In The Comatorium
Frances The Mute
Amputechture
The Bedlam In Goliath
Octahedron
Noctourniquet
Neizdani posnetki iz obdobja snemanja albuma “De-Loused In The Comatorium”: Landscape Tantrums
Neizdani verziji iz snemanja “De-Loused In The Comatorium”: A Plague Upon Your Hissing Children, Eunuch Provocateur

“La Realidad De Los Sueños” lahko že prednaročite.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki