Bridear predstavljajo video in single “Daybreak”

BRIDEAR 2021
0 204

Bridear, japonski vse-ženski heavy metal kvintet – punce ste nemara ujeli na koncertu pred leti v ljubljanskem Orto baru, so izdali video za najnovejši single Daybreak, ki se bo nahajal na albumu “Bloody Bride”.

Gre za album s katerim bodo Bridear debitirale na mednarodnem prizorišču. Napovedan je za 7. 5. 2021, izšel pa bo pri založbi Setsuzoku Records.

Skupina Bridear je bila ustanovljena v mestu Fukuoka na Japonskem leta 2012. Bridear so se na japonskem sčasoma prebile v špico novih heavy metal zasedb, ki trkajo na vrata globalnega preboja.

Skupina goji atraktivno mešanico različnih glasbenih vplivov, ki obsegajo raznolik diapazon vse od nemških heavy metal legend Helloween, do britanskih prog-pop pionirjev Muse. Kombiniranje elemntov power metala, progresivnega rocka in melodičnih prijemov J-Pop-a, rezultira v zvočno izraznem unikumu, kar Brideae odločno odmika od vrstniških rivalov dežele vzhajajočega sonca.


Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki