The Pineapple Thief napovedujejo osmerni CD zaboj “How Did We Find Our Way: 1999 – 2006”

foto: ALEŠ PODBREŽNIK 2018
0 37

The Pineapple Thief, britanski progresivni rockerji, bodo izdali poseben zaboj osmih zgoščenk imenovan “How Did We Find Our Way: 1999 – 2006”, ki bo pokrival zgodnje obdobje delovanja skupine. Izid tega zaboja je napovedan pri založbi Kscope Records in bo dostopen od 26. 6. 2023 dalje.

Bruce Soord pravi: “Ta zaboj pokriva prvih pet studijskih albumov skupine ter z njimi povezan dodatni material iz časov, ko sem leta 1999 ustanovil The Pineapple Thief, pa vse do leta 2006. Ko sem prisluhnil staremu materialu je bilo, kot da bi odprl orjaško okno preko katerega sem vstopil v samega sebe kakršen sem bil nekoč. Priprava tega zaboja je terjala svoj čustveni davek. Od kod je prišla vsa predanost, zagon in obsesija. Hkrati. Je šlo vse skupaj predaleč in nenazadnje, od kod neki se je moja punca pri vsem tem zdržala poleg in kasneje postala moja žena?”

Vsi albumi so doživeli remiks, poleg pa je dodanih še 80 minut materiala, ki prihaja iz arhivov Bruca Soorda. Skupni igralni čas vse glasbe na zaboju meri skoraj 8 ur in pol. Vse v visoko resolucijski stereo obdelavi in Dolby Atmos ter 5.1 DTS-HD tehnikah zvočne obdelave. Vse stereo mikse je masteriziral klaviaturist skupine Steve Kitch. 

K zaboju bo priložena še knjiga na 64-straneh z obsežno in nikdar videno fotogalerijo vzeto iz Soordovih osebnih arhivov, založena pa bo tudi z Soordovim intervjujem in dodatnimi komentarji.

Zaboj “How Did We Find Our Way: 1999 – 2006” lahko že prednaročite.

Na fotografiji: Vokalist in kitarist Bruce Soord med nastopom The Pineapple Thief, 25. 9. 2018, v dunajskem klubu Szene (Avstrija) – RockLine fotoarhiv 2006-2023, vse pravice pridržane. Celotno recenzijo koncerta lahko preberete TUKAJ!


The Pineapple Thief – “How Did We Find Our Way: 1999 – 2006” (Kscope Records, 2023)
Pošlji komentar

Your email address will not be published.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Sprejmi Preberi več

Zasebnost&piškotki